Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vonzódik hozzám?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzódik hozzám?

Figyelt kérdés

Egy férfi az egyik szórakozóhelyen azt mondta hogy vonzódik hozzám meg egy másik csajhoz is(amúgy munkatársak vagyunk).

Amikor beszélgettünk akkor mélyen a szemembe nézett aztán a számra, és egy szájra puszi történt. Felizgatott emiatt még szerettem volna tovább folytatni, de elhúzódott mert kapcsolata van. Viszont azt mondta hogy ha szingli lenne akkor már rég lesmárolt volna. Azóta már a munkahelyen is történt egy szájra puszi. Utána megkért hogy hagyjuk abba mert úgy érzi nem tisztességes a kapcsolatában meg amúgy se vonzódik hozzám (nyáron meg azt mondta vonzódik). Rá 2 napra megint az arconba hajolt és csókolóztunk...mikor rosszul éreztem magam akkor mellém ült és az megölelt úgy hogy az arca a nyakamnál volt...akkor pont felhívta a barátnője és neki azt mondta a telefonban hogy most egyedül van (elvileg nem akart veszekedést a nővel ha megtudja hogy én is ott vagyok)

Szerintetek? Mi történik itt?

2022. jan. 25. 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem játszadozik veled leginkább
2022. jan. 25. 20:03
 2/9 A kérdező kommentje:
De ebben mi a jó neki?
2022. jan. 25. 20:06
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
élvezi, hogy az otthoni kapcsolata nyújtotta stabilitásból próbálgathatja a szárnyait más nőknél is
2022. jan. 25. 20:08
 4/9 A kérdező kommentje:
És nem fél hogy lebuktatom?
2022. jan. 25. 20:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogod úgysem. :D
2022. jan. 25. 20:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Pedig ha játszadozik megérdemelné😂
2022. jan. 25. 20:24
 7/9 anonim ***** válasza:
70%
Meg bizony, mivel ez is történik speciel.
2022. jan. 25. 20:26
 8/9 anonim ***** válasza:
32%
Szerintem nem lehetsz 16 maximum 17 évesnél több.
2022. jan. 25. 20:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Mi is történik...

a) azt várja azt mond "nem zavar hogy kapcsolatban vagy" azaz meg akar dugni, de kell neki a biztonsági tartalék hogy ne kavarj bele utána a kapcsolatába;

b) kis izgalomra, szórakozásra vágyik és játszadozik veled élvezi hogy hülyíthet, "hódíthat" - nőben is van ilyen a "szűzk.rva" megnevezésű aki csak szórakozik a pasikkal, de mégsem dug velük.

2022. jan. 25. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!