Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Gyorstüzelő" lányok milyen hamar mentek el?
Figyelt kérdés
2022. máj. 10. 16:17
1/9 anonim válasza:
Amint sikerült nekik felöltözni.
2/9 anonim válasza:
Nejem kb 10-15 perc alatt 2-3x szokott
3/9 anonim válasza:
Egy ilyen lányt úgy kinyalnék. <3
4/9 anonim válasza:
5-10 perc alatt, ha nem húzom szándekosan.
5/9 anonim válasza:
Én már attól is elélvezek, ha orálisan csinálom a fiúnak.
8/9 anonim válasza:
Attól függ. Ha nyalnak (ügyesen) kb 5 perc. Ha ujjal csinálják szintn kb 5 perc. Ha közben van a számban farok, akkor 2-3 perc. Eszközzel (pl elektromos fogkefe) kb 1-2 perc. Dugás közben ha izgatni kezdik a csiklómat is, 2-3 perc.
9/9 anonim válasza:
Mármint szex vagy maszti? Mert szexnél pozitúra függő illetve ha tudom hogy szexelni fogok előtte pár napig nem masztizok. Önkielégítésnél is attól függ hogy milyen testhelyzetben csinálom. Háton fekve el tudom időben húzni akár fél óráig is. Hason fekve ez 2-3 perc megállás nélkül. Ott jobban és erősebben stimulálódik a csiklómnál emiatt nem bírom sokáig pedig nagyon jó érzés. De ha valaki tudja hogy lehet időben elhúzni a masztit akkor írja meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!