Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kis péniszűek, vagy a gyorstüzelők kifogásai szánalmasabbak?
Figyelt kérdés
2022. máj. 7. 14:53
A kérdező szavazást indított:
A kisméretű pénisszel rendelkezők
A gyorstüzelők
28 szavazat
2/8 anonim válasza:
Akinek kicsi, az semmit se tud rajta változtatni. A gyorstüzelő tudna, ezért az a szánalmasabb. Amikor az evolúcióra, meg az ősemberre fogják a gyorstüzelést...
3/8 anonim válasza:
Nekem semmi bajom velük, amíg el nem kezdenek irigykedni az én nagy és sokáig kemény péniszemre.
18L
5/8 mantis religiosa válasza:
Dicsekszik a herceg: ha 5cm-rel nagyobb lenne, én lennék a király.
Mire a hercegné: de ha 5 cm-rel kisebb lenne, te lennél a királyné.
6/8 anonim válasza:
olvasgatva gyakorit, a kisfaszúak nem kifogásokat keresnek, hanem egyenesen azt állítják, hogy náluk van a csoda XD
ebben segédkeznek nekik a torzult szexualitásban szenvedő antinők, akik még nyugtatgatják is őket, hogy "volt már nagy farokkal dolgom, brrrrrr, szörnyű volt!!! annyira jó, hogy neked csak 12 centis, jenő. szeretlek"
aztán jenőke meg beírja ide, hogy a nagy valójában fel sem áll rendesen, a tulajdonosa pedig általában ügyetlen, és erőszakos, és akkor mindenki hátradől elégedetten, mint egy bohóc
7/8 NTBS válasza:
A kis méret nem változtatható, a gyorstüzelés orgazmuskontrollal megszüntethető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!