Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a szánalmasabb? Barátnő/szex nélkül élni vagy fizetni a szexért?
Szerintem az a baj, hogy így állsz hozzá... Ezen gondolkozz el, mert így tényleg nem fog sikerülni!
27F
"És ne gyertek azzal, hogy szedjem össze magam és szerezzek egy barátnőt, mert az én helyzetemben ez lehetetlen. Nem vagyok izgalmas srác, nem tudom semmivel felkelteni a nők érdeklődését."
Segíteni csak azon lehet, aki akarja. Ha te ezt így eldöntötted, akkor tényleg lehetetlen. Aki viszont nyitott a változásra, akkor van megoldás.
En inkabb fizetni szoktam a szexert. Eletem soran egy no sem erdeklodott meg irantam es egy sem volt szerelmes belem. Tarskeresokon is csak az elutasitasokat kaptam, pedig kulturaltan es normalisan szoktam beszelgetni, ismerkedni.
Amikor vegre sikerult osszehozni egy randit a lany masnap eltunt... :D szoval mindent osszevetve: nem nekem talaltak ki az ismerkedest. Szexre viszont vagyok, igy a fizetos megoldast valasztottam. Ha most ez valaki szerint szanalmas, akkor legyen az. Van amikor nem mukodik a "szedd ossze magad" es "csak rajtad mulik" bullshit. Ahogy latod kedves kerdezo, en probalkoztam mindennel amit csak lehet. Valtoztattam az oltozkodesemen es edzeni is jartam, de semmi.
". Van amikor nem mukodik a "szedd ossze magad" es "csak rajtad mulik" bullshit"
Igen, akkor nem működik, ha nincs elég szenvedésnyomás. Van úgy, hogy az ember a szar helyzetében is talál valami jót. Akinek nincsenek nők az életében, de prostizik, az megkapja a szexet. Tehát szomorkodik, de annyira mégsem dőlt össze a világ, hiszen megdugott egy nőt - igaz, pénzért. Aki meg incelként él, és még csak nem is prostizik, az szintén talál a szar hely helyzetben a jót: nem kell elviselni az ismerkedés tanulásával jaró természetes folyamatokat: visszautasítást, a csalódást, az ügyetlenkedést. Szóval végső soron ő is jól jár.
Nagy szenvedésnyomásnál azonban a fenti apró "örömök", is nyomasztóvá válnak, és az ember inkább beleveti magát a fejlődésbe, mert elviselhetetlen számára, amilyen életet él, és inkább vállalja a nehézségeket egy jobb életért cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!