Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szánalmas még ilyenkor is szűznek lenni? 22/F
Én is szűz vagyok 29/F
Engem viszont nem zavar, lett volna már lehetőségem elveszteni de még nem találtam meg az igazit a szerelmet, nem bánom keresem amig szükséges.
Én így csináltam csak 27 évesen. Évekig csak vártam a huhogó erkölcshuszárok miatt, miközben sorra szúrtam el a csajokat. Szerintem te átérzed mert pont ezeken buktam meg.
Szűzként, önbizalomhiány mellett nem lehet csajozni. Felejtsd el. Betontstabil önbizalom kell, sőt egy kis önteltség is.
Szóval átestem, dugtam egyet. Jó szar volt. Mint egy guminő 😃
...
De érdekes módon utána simán összejött egy lány, méghozzá piszokjó csaj. Nem véletlen volt állandóan kapcsolatban. Hosszútávon nem illettünk össze, de a szex jó volt. Biztosan öt is elszúrom szűzként. 100%. Azóta bulikon 2/2 lány összejött. Nem feküdtem le velük, mert nekem ennél több kell, de érezhetően jobban megy minden.Most meg előttem a világ, már nincs bennem a para 😃 jó is most szingliként, mert két fesztre még nyáron elnézek cimborákkal. Régebben sikerült 2x is ismerkednem, de azt is elbénáztam zsinórban szűzként... mert nem tudtam hogyan varázsoljam le a bugyit a lányról.
Egyszerűen csak önbizalom és szorongás legyőzése a trükk. Ne hallgass a huhogókra.
Ez az önbizalomkultusz túlgondolt dolog.
Elég ha megtalálod az utat (Tao) és tudod majd mit kell tenni
Nyomjad akkor. A lényeg, hogy azért megbízhatót keress több beszámolóval.
Akár arcképpel is. Ne válassz túl fullos bombázót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!