Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik a szánalmasabb?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a szánalmasabb?

Figyelt kérdés
2021. aug. 11. 01:52
A kérdező szavazást indított:
12 évesen elveszteni a szüzességedet.
30 évesen elveszteni a szüzességedet.
39 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Én a 12 éves korra szavazok. A 30 éves kor is azért elég komoly (a saját helyzetem)...de annyi idősen az embernek már legalább van némi elképzelése a dologról.

De 12 évesen még épp csak a szaporodást kezdik venni bioszórán, de sem testileg igazán, sem lelkileg/érzelmileg nem elég érettek a szexhez és sokszor csak divatból esnek túl rajta 0 felkészültséggel és felelősségtudattal...

2021. aug. 11. 01:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a 12 év az nagyon fiatal. Inkább még babázzon mintsem nemi életet éljen. Valami félre sikeresek és 15 éves korában anyuka lesz!?
2021. aug. 11. 04:26
 3/11 anonim ***** válasza:
39%
Én 14 évesen vesztettem el, de inkább szexeltem volna 2 évvel hamarabb mint várjak 30 éves koromig.
2021. aug. 11. 06:24
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmasnak nem szánalmas,hanem inkább problémás,ha 12 évesen valaki szexuális életet él.Ott nevelési problémák vannak a családban,és ez sajnálatos.
2021. aug. 11. 06:25
 5/11 anonim ***** válasza:
25%
A 30 a szánalmasabb.
2021. aug. 11. 07:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Azt tudtátok, hogy bár a beleegyezés korhatár 14 év, törvényileg dughat egymással ma Magyarországon egy 12 év 0 napos és egy 17 év 364 napos állampógár? Magyarán egy 12-14 közötti szexelhet 18 alattival következmények nélkül. Persze, ha kölcsönös beleegyezésen alapul.
2021. aug. 11. 09:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Valaki nagyon utána járt napi pontossággal. Nem érdekel nem keresek rá. Vannak köztünk pedofilok is, óvatosan a kérdéssel és a válasszal!
2021. aug. 11. 17:35
 8/11 anonim ***** válasza:

7

Hiába célozgatsz, én ezt pont elgondolkoztatni írtam ide. Ugyanis ez több mint érdekes abban az országban, ahol amúgy meg a parasztvakítási bábszínház szintjén megy a nagy gyermekvédelmi és pedofilhessegető agitprop.

2021. aug. 11. 17:43
 9/11 anonim ***** válasza:
Teszem hozzá (surprise, surprise): 2013-ban törölte el a parlament a 12-14 évesek és a 18 év alattiak közti szex büntethetőségét. Azzal az indokkal, hogy az jobban illik a valósághoz, mármint, hogy mikor kezdenek el szexelni a tinik.
2021. aug. 11. 17:50
 10/11 anonim ***** válasza:

#8!

12!!!! Éves gyerekről van szó! Ertelmezed a kérdést vagy a törvény által előírtakat olvasgatod? Kit érdekel mit ír a törvény. Ha neked lenne egy 12 éves lányod és egy 17 éves és 364 napos fiúval lenne szexuális kapcsolata akkor is a törvényt bújnád?

Nevelni kell a gyereket, beszélgetni vele, törődni foglalkozni, nem törvény rendeletet olvasni.

2021. aug. 11. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!