Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, találkoztatok már gyorstüzelő partnerrel?
Figyelt kérdés
Mik voltak a reakciók, hogyan oldottátok meg?2022. febr. 9. 20:33
2/7 anonim válasza:
Igen. Nekem is alkalmi volt. Bár azt mondta azért volt, mert előtte nem verti ki egy hónapja
3/7 anonim válasza:
Igen. Próbálkoztunk sokmindennel, türelmes voltam. Egy darabig. De aztán leírhatatlanul frusztráló volt, elment a kedvem a szextől, kb felesleges volt nekiállni. És realizáltam, hogy én nem tudok, és nem is vagyok hajlandó olyan kapcsolatban ragadni, ahol csak adok, igyekszem, de sose elégülök ki. Szakítottam.
4/7 anonim válasza:
Ha idő előtt elsül akkor kinyalatom magam vele.
5/7 anonim válasza:
Én az vagyok, de nincs panasz mert utána rövid időn belül még 2x is képes vagyok felállni. F
6/7 anonim válasza:
Volt ilyen kettő. Az egyik az a legrosszabb fajta, akár orál volt, akár szex, a max amit bírt tán 1-2 perc, aztán ímmel-ámmal próbált rajtam segíteni, de abban is béna volt. Nagyon hamar vége is lett.
A másikkal nem volt baj, mert egyrészt odaadó volt, mindig azzal kezdte hogy engem kielégített, utána ugyan nagyon hamar elsült de elég gyorsan felállt neki újra, úgyhogy kb 10 perc alatt 3x is elélvezett, de ő legalább odafigyelt rám. Mivel nyelvvel-ujjal ügyes volt, sokkal kevésbé zavart, hogy megdugni nem nagyon tudott csak nagyon rövid menetekre.
7/7 anonim válasza:
Engem nagyon nem érdekel hogy gyorsan elmegyek annyi pénzem van hogy a szőrös seggemet is kinyalják a csajok ha akarom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!