Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gyorstüzelőket valóban szereti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyorstüzelőket valóban szeretik az örömlányok?

Figyelt kérdés
Mivel hamar távozna is ezáltal.
2022. jan. 24. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
te melyiket preferalnad, 1 ora alatt keresni 20ezret, vagy 10perc alatt..?
2022. jan. 24. 21:40
 2/10 anonim ***** válasza:
53%

Ez megint egy baromság. Úgy bírom, olyanok beszélnek örömlányokról és terjesztik a hülyeségeket, akik soha nem vettek igénybe ilyen szolgáltatást. Szolgáltatás tudod!

Ha valaki elmegy egy prostihoz, egy rosszlányhoz 1 órára, akkor ő az 1 órát fizeti ki. Nem az elélvezést, hanem az órát. Nyilván legtöbb csaj, 1 órában 2 elélvezést ad, de az nem azt jelenti, utána elmegy a vendég. Hanem utána még lehet beszélgetni, vagy a vendég simogathatja a lányt, vagy a lány simogatja, masszírozza a vendéget, vagy amit éppen megbeszélnek akkor. Amelyik vendég meg hagyja, hogy a prosti elküldje 10 perc után pl, az egy balek, és azt a embert az élet más területén is jól kifogják használni, mert egyszerűen olyan beállítottságú.

2022. jan. 24. 21:43
 3/10 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem igen bírják őket, mivel nagyon sok szabályozza, megszabja az elélvezést is. Tehát 25 ezerbe max 1 élvezés, ha megtortenik szépen mehetsz haza.

Van olyan aki nem szabja meg. De azok ritkák.

2022. jan. 24. 21:44
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Valamivel a kazánba is be kell gyújtani a tűzifát.🤔
2022. jan. 24. 21:48
 5/10 anonim ***** válasza:
22%
Oda valóak is, ha orvosi segítséget képtelenek kérni. Fizessenek akkor érte
2022. jan. 24. 23:12
 6/10 anonim ***** válasza:
28%
Természetesen, hiszen akkor a legnagyobb a haszonkulcs. 1 orát fizetnek és 3 perc alatt végeznek.
2022. jan. 25. 02:20
 7/10 anonim ***** válasza:
82%

5ös

Mondd már el, hogy tud orvos segíteni, engem is érdekel.

Amúgy nem hiszem, hogy annyira örülnének neki. Én pl akiknél voltam, alapbol úgy mentem, hogy 1 óra, de 2 elélvezéssel. Az elsővel végeztem is mindig gyorsan, de utána sokat kellett dolgozzanak ahhoz, hogy felálljon mégegyszer. És ha végeztem a másodikkal, akkor is kitöltötték mindig az egy órát, tehát kellett dumáljanak velem, engedték hogy ujjazzam őket, stb.

Illetve voltam erotikus masszázson, fél óra, es 1 elélvezéssel. Pár perc alatt elélveztem, de ott is a fél órát ki kellett töltse, szóval 20 percig még masszírozott, meg engedte, hogy taperoljam, mert így voltunk megegyezve. Szerintem neki is könnyebb lett volna, ha csak a farkam kellett volna verje végig.

2022. jan. 25. 09:58
 8/10 anonim ***** válasza:

7

Számtalan gyógyszer van, ami segíthet ezen. Alapvetően majdnem minden antidepresszáns használhat, nekem nincs problémám az orgazmussal, de sok gyógyszert szedtem már más problémákra. Legjobb tudomásom szerint hivatalosan a bupiriont adják, ez egy szintetikus katinon, antidepresszáns, ami egyébként inkább figyelemzavarra használatos. A másik, ami egészen biztosan eltolja az orgazmust, az a tramadol nevű fájdalomcsillapító, én azzal speciel el sem tudtam elvézni, szerintem holnap reggelig reszelhetnék vele, viszont ez függőséget okoz, és nem igen gyakorlat félírni erre a problémára itthon. Nagyjából az összes szerotonin szintet emelő gyógyszer eltolja az orgazmust, de ez igaz a dopaminra is, hétköznapi stimulánsok, mint az amfetamin, methylphenidate (ritalin), stb. Nyilván ezek erős függőséget okozó szerek, komoly mellékhatásokkal, ráadásul illegálisak, vagy ADHD nélkül nem kapsz (ritalin)

De, a bupirion ott van, csak az orvossal kellene beszélni. Nem is értem, ilyen problémám lenne, biztosan nem sírnék a sarokban éveken át.

2022. jan. 25. 23:09
 9/10 anonim ***** válasza:

Tramadol, az, hát köszi a tippet. Rendkívül veszélyesek az ilyen cuccok, rosszabb mint a drog, csak mondom.

Amúgy nem sírok én a sarokban, hanem jókat szexelek, csak nem tart sokat. Ez van.

2022. jan. 26. 08:42
 10/10 anonim ***** válasza:

25mg tramadol legalább annyira veszélyes, mint 1 üveg sör.

Azt isbleírtam, hogy itthon nem használják erre, külföldön is folynak a kutatások még erre a használatára.

Ok, akkor lövöldözz csak gyorsan, biztos imádnak a nők 😊

2022. jan. 26. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!