Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyorstüzelőket valóban szeretik az örömlányok?
Ez megint egy baromság. Úgy bírom, olyanok beszélnek örömlányokról és terjesztik a hülyeségeket, akik soha nem vettek igénybe ilyen szolgáltatást. Szolgáltatás tudod!
Ha valaki elmegy egy prostihoz, egy rosszlányhoz 1 órára, akkor ő az 1 órát fizeti ki. Nem az elélvezést, hanem az órát. Nyilván legtöbb csaj, 1 órában 2 elélvezést ad, de az nem azt jelenti, utána elmegy a vendég. Hanem utána még lehet beszélgetni, vagy a vendég simogathatja a lányt, vagy a lány simogatja, masszírozza a vendéget, vagy amit éppen megbeszélnek akkor. Amelyik vendég meg hagyja, hogy a prosti elküldje 10 perc után pl, az egy balek, és azt a embert az élet más területén is jól kifogják használni, mert egyszerűen olyan beállítottságú.
Szerintem igen bírják őket, mivel nagyon sok szabályozza, megszabja az elélvezést is. Tehát 25 ezerbe max 1 élvezés, ha megtortenik szépen mehetsz haza.
Van olyan aki nem szabja meg. De azok ritkák.
5ös
Mondd már el, hogy tud orvos segíteni, engem is érdekel.
Amúgy nem hiszem, hogy annyira örülnének neki. Én pl akiknél voltam, alapbol úgy mentem, hogy 1 óra, de 2 elélvezéssel. Az elsővel végeztem is mindig gyorsan, de utána sokat kellett dolgozzanak ahhoz, hogy felálljon mégegyszer. És ha végeztem a másodikkal, akkor is kitöltötték mindig az egy órát, tehát kellett dumáljanak velem, engedték hogy ujjazzam őket, stb.
Illetve voltam erotikus masszázson, fél óra, es 1 elélvezéssel. Pár perc alatt elélveztem, de ott is a fél órát ki kellett töltse, szóval 20 percig még masszírozott, meg engedte, hogy taperoljam, mert így voltunk megegyezve. Szerintem neki is könnyebb lett volna, ha csak a farkam kellett volna verje végig.
7
Számtalan gyógyszer van, ami segíthet ezen. Alapvetően majdnem minden antidepresszáns használhat, nekem nincs problémám az orgazmussal, de sok gyógyszert szedtem már más problémákra. Legjobb tudomásom szerint hivatalosan a bupiriont adják, ez egy szintetikus katinon, antidepresszáns, ami egyébként inkább figyelemzavarra használatos. A másik, ami egészen biztosan eltolja az orgazmust, az a tramadol nevű fájdalomcsillapító, én azzal speciel el sem tudtam elvézni, szerintem holnap reggelig reszelhetnék vele, viszont ez függőséget okoz, és nem igen gyakorlat félírni erre a problémára itthon. Nagyjából az összes szerotonin szintet emelő gyógyszer eltolja az orgazmust, de ez igaz a dopaminra is, hétköznapi stimulánsok, mint az amfetamin, methylphenidate (ritalin), stb. Nyilván ezek erős függőséget okozó szerek, komoly mellékhatásokkal, ráadásul illegálisak, vagy ADHD nélkül nem kapsz (ritalin)
De, a bupirion ott van, csak az orvossal kellene beszélni. Nem is értem, ilyen problémám lenne, biztosan nem sírnék a sarokban éveken át.
Tramadol, az, hát köszi a tippet. Rendkívül veszélyesek az ilyen cuccok, rosszabb mint a drog, csak mondom.
Amúgy nem sírok én a sarokban, hanem jókat szexelek, csak nem tart sokat. Ez van.
25mg tramadol legalább annyira veszélyes, mint 1 üveg sör.
Azt isbleírtam, hogy itthon nem használják erre, külföldön is folynak a kutatások még erre a használatára.
Ok, akkor lövöldözz csak gyorsan, biztos imádnak a nők 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!