Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, HANGSÚLYOZOM, AKI SZERETI a SPERMÁT VALÓBAN és nem csak a pasi kedvéért nyeli le! Ti állagot tekintve a nagyon sűrű szinte ilyen puding szerű vagy inkább a tejesen folyós híg spermát részesjtitek előnyben?
Változó az íze. Semleges, néha kissé sós és van egy sajátos enyhén lúgos utóize, ami kellemes. Valakié kesernyés. Ha a pasimon látom hogy nagyot élvez akkor ízlik a legjobban. Mindegyik ízárnyalat bejön, egyik sem rossz.
(Nem kérek privát üzeneteket, nem válaszolok rájuk.)
En sose cigiztem nem kvzom
Egesz jó izű
Eddig senki nem mondta h keserű stb
38ffi
Az ízét nem tudom leírni. Hogy mi tetszik, azt se, mivel ha a pasi tetszik, akkor a spermájával se lesz semmi gondom. Legalábbis eddig nem volt olyan, akinek ne élvezettel nyeltem volna le. Pedig volt erős dohányos kávézós egészségetelnül étkező stb pasas is köztük.
Állagra nekem jobban tetszik a hígabb, szerencsére szinte minden partneremnek ilyen volt. Akinek látványosan sűrű volt, az meg is lepett. Egyszer fordult elő, nem is olyan rég. Sok is jött neki és nagyon ragacsos, sűrű volt. Na az bevallom kicsit fura volt nekem, de talán meg tudtam volna szokni. Mindenesetre jobban izgat a normál/híg.
7es
Mert még engem is zavar, ha túl sűrű, és pl úgy élvezek a partnerem szájába vagy arcára. Egy ürítés után már nem olyan undorítóan sűrű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!