Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, HANGSÚLYOZOM, AKI...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, HANGSÚLYOZOM, AKI SZERETI a SPERMÁT VALÓBAN és nem csak a pasi kedvéért nyeli le! Ti állagot tekintve a nagyon sűrű szinte ilyen puding szerű vagy inkább a tejesen folyós híg spermát részesjtitek előnyben?

Figyelt kérdés
Illetve íz tekintetében ki milyennek írnátok le és milyen az az jz pontosan, amit szerettek is?

2022. jan. 22. 21:56
A kérdező szavazást indított:
Sűrű
Híg, folyékony
28 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%

Változó az íze. Semleges, néha kissé sós és van egy sajátos enyhén lúgos utóize, ami kellemes. Valakié kesernyés. Ha a pasimon látom hogy nagyot élvez akkor ízlik a legjobban. Mindegyik ízárnyalat bejön, egyik sem rossz.

(Nem kérek privát üzeneteket, nem válaszolok rájuk.)

2022. jan. 22. 22:13
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Nem teljesen mindegy. Páromnak teljesen változó, hogy mikor milyen állagú. Az íze is mindig változik. A mennyiség is változó szokott emellett lenni, bàr inkább sok szokott lenni. Szóval nekem nincs olyan, hogy mit szeretek jobban vagy mit nem. Nekem mindenhogy jó, mivel ő nagyon élvezi. Nekem ettől izgató és emiatt szeretem.
2022. jan. 22. 22:40
 3/12 anonim ***** válasza:
14%

En sose cigiztem nem kvzom

Egesz jó izű

Eddig senki nem mondta h keserű stb

38ffi

2022. jan. 22. 22:54
 4/12 anonim ***** válasza:
89%

Az ízét nem tudom leírni. Hogy mi tetszik, azt se, mivel ha a pasi tetszik, akkor a spermájával se lesz semmi gondom. Legalábbis eddig nem volt olyan, akinek ne élvezettel nyeltem volna le. Pedig volt erős dohányos kávézós egészségetelnül étkező stb pasas is köztük.

Állagra nekem jobban tetszik a hígabb, szerencsére szinte minden partneremnek ilyen volt. Akinek látványosan sűrű volt, az meg is lepett. Egyszer fordult elő, nem is olyan rég. Sok is jött neki és nagyon ragacsos, sűrű volt. Na az bevallom kicsit fura volt nekem, de talán meg tudtam volna szokni. Mindenesetre jobban izgat a normál/híg.

2022. jan. 23. 01:10
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
A sűrű fehér sokkal izgatóbb főleg ha jó sok jön. Egyértelműen az édes a legfinomabb.
2022. jan. 23. 07:59
 6/12 anonim ***** válasza:
40%
Férfi vagyok, dohányzó, és elég sok alkohol is fogyasztok. Mégis többen is mondták, hogy finom íze van. Magamnak is kóstoltam, tényleg nem kesernyés. Az állaga csak attól függ nálam, hogy milyen rég élveztem. Ha 1-2 napig nem ürítek, akkor már nagyon sűrű. Szóval emiatt is, szex előtt mindig üítek egy gyorsat.
2022. jan. 23. 09:18
 7/12 anonim ***** válasza:
59%
#6 De mi a francnak ürítesz előtte? :)
2022. jan. 23. 11:36
 8/12 anonim ***** válasza:
33%

7es

Mert még engem is zavar, ha túl sűrű, és pl úgy élvezek a partnerem szájába vagy arcára. Egy ürítés után már nem olyan undorítóan sűrű.

2022. jan. 23. 11:52
 9/12 anonim ***** válasza:
72%
Ez nem olyan mint a francia krémes de majdnem. :-) Egyébként a kávé ízű spermát részesítem előnyben és inkább legyen sűsűbb. Azt viszont nem szeretem ha folyós, erősen jöjjön ki és lehetőleg három adagban hogy érezzem.
2022. jan. 24. 20:14
 10/12 anonim ***** válasza:
*élveztem
2022. jan. 24. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!