Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tini csajok! A többségetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini csajok! A többségetek valóban tangát szeret hordani és direkt vilantja ki, vagy ez csak legenda? A melltartóban is szeretitek, ha nagyobbnak látszódik? Melyik a jobb, a pántos, vagy a pántnélküli?

Figyelt kérdés
2022. jan. 6. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem hordok melltartót mert kényelmetlen és egyébként is pici a cicim.

Igaz így is megbámulják.

2022. jan. 6. 14:17
 2/7 anonim ***** válasza:
77%

Ha 2004-ben írod ki ezt a kérdést, még megértem, mert akkor tényleg minden tini tangát hordott (aztán pár évre rá jött be az emoval a franciabugyi-őrület, majd visszajött a 10-es években a kényelmes telebugyi is), plusz akkor a csípőfazonos, alacsony derekú farmer volt a divat. Ha ebben leült egy csaj, kivolt a segge vágata.

Ma hol villant egy tini a magas derekú gatyában?

2022. jan. 6. 14:21
 3/7 anonim ***** válasza:
93%

Én igen, csak tangát hordok 12 éves korom óta, de nem villantom ki direkt. Melltartóból még kisebb koromban próbáltam a pánt nélkülit, de nekem nagyon nem jött be, olyan érzés volt, mint, ha semmi nem tartaná és le akarna esni. Plusz mostansag csak az ilyen nagyon kismellű lányokon látok, nem tudom van-e A kosarasnál nagyobb belőle:D (tuti van csak vicc) A push up melltartókat meg egyszerűen röhejesnek tartom, van olyam amelyik jobban domborodik befelé mint kifelé:D én nagyon elégedett vagyok a méretemmel, sőt sokszor még sok is.

19L

2022. jan. 6. 14:40
 4/7 anonim ***** válasza:
94%

En is csak tangat hordok. 11 evesen kezdtem el. Villantani nem szoktam mivel a ruhaim tobbsege rendes vagy magasitott dereku.

Melltartobol csak olyat hordok amiben a szivacs minimalis.

21L

2022. jan. 6. 16:21
 5/7 anonim ***** válasza:
31%
Én 5 évesen kezdtem tangat hordani
2022. jan. 6. 23:33
 6/7 anonim ***** válasza:
nemár
2022. jan. 7. 06:41
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem hordok tangát abszolút.

Melltartóból minimálisan szivacsosat hordok. Bár nem valami nagy a mellméretem... :(

2022. jún. 11. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!