Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valóban ciki/gáz a push up melltartó?
Kicsi mellű lány vagyok, 75A a méretem. Néha olykor jól esik kicsit megemelni a dekoltázsomat, olyankor nőiesebbnek érzem magam. Mivel eddig csak normális melltartót hordtam, viszont az önbizalmam elég alacsonyan van. Persze nem a nyakamba akarom feltolni őket. Csak kicsit kiemelni őket, ha már így is alig vannak. A korosztályomban sok fiú nem érdeklődött utánam, mindig inkább a nagyobb mellű lányok voltak a barátnőik, akik nőiesebbek, nőiesebben is öltözködnek. Még soha nem kaptam visszajelzést hogy szép vagy csinos lennék ilyen kis mellekkel. Szóval elsősorban inkább magamnak szeretnék tetszeni.
Egyik fiú ismerősömtől azt hallottam hogy a push up olyan mint a chipses zacskó. De még is a modelleknek sincs nagy mellük akik magasak, vékonyak, mégis hordják a push up ot és rengeteg férfi utánuk csorgatja a nyálát, és dícsérik őket, hogy milyen gyönyörűek.
22N
Ha azbőnbizalmadnak jót tesz, akkor persze, hogy használj olyat! 😃 van kolléganőm aki filigrán alkat, biztos nincs nagy melle, s ráadásul különböző méretű mellben szokott "megjelenni" tehát ami amúgy is tudott, azt így pláne nem tudja leplezni 😊 de aranyos lány, és szerintem akik ismerjük azok számára a személyisége fontos, s nem a mellmérete.
Amúgy is egy filigrán alkathoz jobban áll egy pici cici 😊
Ha egy pasi a mellméreted miatt választ téged azt hajtsd el a p Ba! Te, A NŐ kellj neki, ahogy vagy!
Nem gáz, csak minek?
Egyszer úgyis leveszed, és akkor kiderül, ennyi.
Mellesleg, van aki nem mellméret alapján választ párt. (Aki igen, annak biztosan meglenne a véleménye rólad.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!