Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg nagyon gáz a push up melltartó egy kisebb mellű lánynak? Főleg férfiak válasza érdekel.
Kis mellű, 22 éves lány vagyok, és az önbizalmam a béka feneke alatt van. Mivel most jön a tavasz, a meleg, nyilván többet mutat meg magából az ember. Igazából egyszerűen csak nőiesebbnek akarom magam érezni, kiakarom kicsit emelni a dekoltázsomat, hogy csinosabban nézzek ki a ruhában. Persze nem akarom a nyakamba feltolni a mellem, ne gondoljatok brutál dolgokra.
Ezt most amúgy azért kérdezem, mert még soha nem hordtam pus up melltartót, és mindig is hallottam, hogy milyen gáz, mert ha lekerül, illúzióromboló. Érdekelne, hogy a férfiaknak mi az őszinte véleménye erről. Nem akarok könnyűvérű nőnek látszani, mert nem vagyok az, csak jól akarom magam érezni a bőrömben.
Vagy inkább ne foglalkozzak senki véleményével?
Neem.szukseges.. Vannak akiket ez nem érdekli pl engem 😁 ma is lattam par teljesen "lapos" lányt de megis tetszettek 😁 szoval nekem édes mindegy 😃 csak te érezd jol magad a borodben..
17F
Ha jobban érzed magad tőle, akkor hordd nyugodtan!
Én is kis mellű vagyok és nem zavar, ha látják, hogy csalok, az én dolgom. :)
Barátomat sem zavarja, ő úgy is tudja, hogy mit rejt a melltartó.
Kedves kérdező.
Ha növeli az önbizalmadat akkor hord.A lényeg hogy jól érezd magad a bőrödben.Akinek ez csalódás,az léphet tovább.Ne a melleid miatt szeressen.
Száz szónak is egy a vége.Ha jól érzed magad benne akkor hord.
43F
gáz minden, amit csak azért tesz valaki, hogy az utcán nézelődő hajléktalanoknak tessen
te mit szólnál, amikor lehúzod a gatyáját az újonnan megismert fickódnak, és ki van tömve a pelenkája gyurmával?
felesleges. a legtöbb nő így is egy hatalmas csalódás, ha vetkőzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!