Valóban tart a szoptatós melltartó?
Figyelt kérdés
Az enyém sajnos nem. A Christina Moda-ban vettem, és 2 év alatt teljesen kinyúlt az anyag. Hol találok olyat, ami valóban tart? (90B)2010. aug. 2. 21:45
1/2 anonim válasza:
2 év alatt szerintem minden melltartó kinyúlik, ha rendszeresen hordod!
nekem a sportmelltartók váltak be, főleg a triumph. nem lehet ugyan lecsatolni, mint a szoptatóst, de nagyon jól tart, kényelmes, nincs benne varrás.
szoptatóst a kínaiban vettem 3 db-ot, 799 ft/db, azokat váltogattam, inkább éjszakára. ahhoz képest, hogy kínaiak elég jól bírták!
2/2 anonim válasza:
Én a Brendonban vettem (90c),nem volt olcsó de 17hónapja hordom őket és még mindig nagyon jól tartanak. Pedig még szopizik a kisfiam, úgyhogy van még súly rendesen :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!