Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Létezik merevítő nélküli...

Létezik merevítő nélküli szoptatós melltartó?

Figyelt kérdés
Már két hónapja éjjel-nappal mervítősben vagyok és már nagyon nyom, kényelmetlen éjszaka.
2011. máj. 10. 12:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Hogyne létezne! 950.- Ft a kínaiban....
2011. máj. 10. 12:34
 2/9 anonim ***** válasza:

Én nem is láttam még merevítőst!

Kettőt vettünk tavaly, Anita márkájút, azok nagyon jók. Idén vettem egy két darabos csomagolásút a C&A-ban, ezek sem merevítősek, de nem annyira jók.

2011. máj. 10. 12:36
 3/9 anonim ***** válasza:

Én is olyat használok, bár én a sparban vettem még anno a baba részlegen. Kicsit drágább (3990.-), mint a kínai, de nem egy Brendon (10-12000.-) ár kategória.

Minőségben nem tudom, hogy jobb-e a kínainál, de én nagyon szeretem és kényelmes!

2011. máj. 10. 12:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Van,kínaiban,nálunk 500 Ft.
2011. máj. 10. 12:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Még én sem láttam merevítőset. Én a vaterán vettem három darabot 1700 Ft-ért.
2011. máj. 10. 12:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Én sem láttam merevítőset, én még a kórházban vettem, ahol szültem, ott 990 Ft/ db és nagyon jók. Kínaiban is láttam, azok sem tűntek rossznak.
2011. máj. 10. 12:48
 7/9 anonim ***** válasza:
H&M nem merevítős, 2 db 6000 ft
2011. máj. 10. 12:56
 8/9 xStefix ***** válasza:

Hát, ha egyáltalán létezik merevítős szoptatós melltartó, akkor jó nagy hülye volt, aki kitalálta, ugyanis jó eséllyel okozhat mellgyulladást! :-o

SEMMIKÉPP ne vegyél vagy hordj ilyet, csakis merevítő nélkülit, amit tényleg többfelé lehet venni. Nekem is kínais volt, de ilyenkor (nekem mondjuk) lényegtelen, hogy mennyire profin van kidolgozva (push up és tsai), mert az ember lányának a melle úgyis szép formás a sok tejtől (legalábbis az első hónapokban). :)

Ha pedig elkezdenél sportolni, vagy "túl" nagyok a melleid, esetleg kezdenek ereszkedni, akkor egy jól tartó sportmelltartó is jól jöhet.

A lényeg, hogy ohne merevítő és kényelmes legyen, ne nyomjon sehol semmi.

2011. máj. 10. 14:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Még én sem láttam merevítőset, pedig már 3 gyerek szoptatásán vagyok túl (vagyis a legkisebb még szopizik). Mindig is Dorinát használtam, imádom. A Corában vettem, 2200 Ft volt 1 db.
2011. máj. 10. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!