Létezik merevítő nélküli szoptatós melltartó?
Én nem is láttam még merevítőst!
Kettőt vettünk tavaly, Anita márkájút, azok nagyon jók. Idén vettem egy két darabos csomagolásút a C&A-ban, ezek sem merevítősek, de nem annyira jók.
Én is olyat használok, bár én a sparban vettem még anno a baba részlegen. Kicsit drágább (3990.-), mint a kínai, de nem egy Brendon (10-12000.-) ár kategória.
Minőségben nem tudom, hogy jobb-e a kínainál, de én nagyon szeretem és kényelmes!
Hát, ha egyáltalán létezik merevítős szoptatós melltartó, akkor jó nagy hülye volt, aki kitalálta, ugyanis jó eséllyel okozhat mellgyulladást! :-o
SEMMIKÉPP ne vegyél vagy hordj ilyet, csakis merevítő nélkülit, amit tényleg többfelé lehet venni. Nekem is kínais volt, de ilyenkor (nekem mondjuk) lényegtelen, hogy mennyire profin van kidolgozva (push up és tsai), mert az ember lányának a melle úgyis szép formás a sok tejtől (legalábbis az első hónapokban). :)
Ha pedig elkezdenél sportolni, vagy "túl" nagyok a melleid, esetleg kezdenek ereszkedni, akkor egy jól tartó sportmelltartó is jól jöhet.
A lényeg, hogy ohne merevítő és kényelmes legyen, ne nyomjon sehol semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!