Hát nekem érdekes módon a legolcsóbb "Anita" márkájú jött be. Az anyaga tiszta pamut (bár a többi is az volt, amit vettem), előnye, hogy a pántok viszonylag nem a hónaljnál helyezkedtek el, hanem a nyakamhoz közelebb esőn (ezt nem tudom jobban leírni). Szépnek éppen nem mondhatók (bár semmi gond velük, csak kicsit sem szépek), viszont annyira kényelmesek! Alvás közben oldalra fordulva nem nyomta a hónaljamat a műanyag csat (fent leírt okokból). Könnyű ki-be kapcsolni fél kézzel.
A márkás Triumph, bár csini, aludni nem tudtam benne (még délután ledőlni sem), és bekapcsolni csak két kézzel tudtam. :o(
Igaz, nekik több fajta is van, én csak egyet próbáltam...
Anitát én Budapesten az Elefáni Babdiszkontban vettem.
2011. júl. 27. 19:25
2/11 anonim válasza:
Nekem is Anita volt, meg egyszer vettem egy másikat is. De az nem vált be, úgyhogy maradtam az elsőnél. Brendonban vettem.
2011. júl. 27. 20:31
3/11 anonim válasza:
Én az Auchanban vettem, 2 ezer valahányszáz volt, azt hiszem Dorina márkájú, de a lényeg, hogy totál no name. Magyon jó. Az Anita nekem nem annyira jött be, mert elég vékony az anyga és nagyon látszik benne a mellbimbóm a ruhán keresztül.
2011. júl. 27. 21:04
4/11 anonim válasza:
Igaz én csak 1 félét használtam, de azért válaszolok. Én kínaiban vettem kb. 600 Ft-ért pamut melltartót. Ennek is félkézzel kapcsolható volt az eleje, igaz én nem aludtam benne, de nagyon kényelmes volt. Lehet én bénáztam, de nekem elég sokszor ráment a tej és sajnáltam volna a többezer forintos darabokat fehérítőzni. Szóval szerintem egy próbát ez is megér.
2011. júl. 27. 21:16
5/11 anonim válasza:
A Triumph kenyelmes, csak nem szep. Anita egyszeru, nem rossz, csak nem push-upos. Most lattam a brendonban push-uposokat, csak nincs testszinuben, en pedig azokat szeretem, mert minden ruhahoz jo, foleg a feher ala.
2011. júl. 27. 22:21
6/11 anonim válasza:
Triumph-ot utáltam, pedig a sima melltartóim mind Triumph-ok
Aztán vettem 2 darab Dorina-t, még 2000 ft/darab, a lányom nesokára 2,5 éves de melltartók még mindig egyben vannak, pedig ezerszer mostam már óket
Nekem Dorina is van és a Müllerben is vettem saját márkájút! Nagyon jó, tudom ajánlani.
2011. júl. 28. 09:10
9/11 anonim válasza:
Hát én kimentem az itteni piacra, vettem kettőt a fehérneműs bódénál 500Ft/db-ért. Kényelmes volt, a kapocs rajta jól tartott, szépen passzolt a cicihez, nem állt el sehol, nem szorított, panaszom nem volt rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!