Hogy mérjem le mekkora melltartó kell most nekem?
Figyelt kérdés
Lassan abbahagyom a szoptatást.....A mellem mérete és formája katasztrófális.. :(
A volt melltartóim 75/B nagyok.....Az a kosár kicsi.....
Felveszem a terheség elötti melltartókat és elveszik benne a mellem.Lógnak,szottyatt....Istenem.Borzalom.
2011. jún. 14. 12:44
1/7 anonim válasza:
Ne mérj, hanem próbálj. Én pl mindig Anitát veszek, de minden fazon más és más. Könnyen változhat a méret attól függően, hogy merevítős vagy szivacsos... Csipkés vagy varrás nélküli...
2/7 A kérdező kommentje:
Mindenképpen egyszerü,szivacsos (pus up)melltartó,mert semmi formája és mérete a mellemnek... :(
Annyira megnyúlt a bör....
2.baba után.
2011. jún. 14. 12:53
3/7 anonim válasza:
pontosan.
menj be egy nagy fehérnemü üzletbe és próbálj különféle fazonokat.
nem értem mi a nagy és kicsi, de mindenképpen menjél be egy üzletbe.
4/7 anonim válasza:
Még szivacsos és szivacsos között is van különbség, ha jót akarsz venni, akkor próbálni kell.
5/7 A kérdező kommentje:
A legrosszabb,hogy nincs kire hagyni a gyerekeket.Nincs segítség...2 kicsivel meg melltartót próbálgatni lehetetlen....
2011. jún. 14. 12:57
6/7 anonim válasza:
Hááááááát. Próba nélkül még egy ezrest se dobnék ki az ablakon melltartóra. Inkább két gyerekkel a boltban. Valahogy csak túléli az ember. Bár én se vállalkozok már ilyen merész tettekre.
7/7 anonim válasza:
Így nehéz :(
Mérd meg a melled alatti részt. Az teszi ki a számot a pl. 75 B-ből. De ha a 75 B melltartód csak mellben nagy, kerületre jó, akkor kérj egy 75 A-sat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!