Csajok! Van valami program, ami meg tudja mondani mekkora melltartó kell?
Szóval, elméletileg 75/B mértem van, de - 5 ilyenből 3 vagy nyomot hagy a testemen, vagy pedig egy "űr" keletkezik a melltartó és a mellem között. (2 esetben semmi probléma)
Van 75/C-s melltartóm is, ami érdekes módon nem hagy sem nyomot és még jól rá is simul a mellemre, viszont idióta formát ad neki.
Én erősen kétlem, hogy C kosár kellene, hiszen alig van mellem.
(Gondolom azért 1-2 szakember van, aki ránézésre megmondaná, hogy milyen is kellene)
A mérőszalagot feldughatod, mert a mell egy szabálytalan félgömb.
Mindenkinek más formája van egy picit, hiába méred le a legszélesebb részt, ebből nem derül ki, hogy alul-felül és oldalt milyne irányba mekkora. Ráadásul a különböző gyártók különböző kialakítású melltartói más-más méretűek lehetnek a fazon miatt is, habár hivatalosan szám szerint ugyanakkorák.
A melltartót fel kell próbálni. Bemész a boltba, felveszed, ugrálsz, nyújtózkodsz, lehajolsz benne. Ha tart akkor megveszed.
És ne hagyd hogy mindenáron B kosarast adjon, mert ezekből gyártanak a legtöbbet, és a boltosok hajlamosak rádtukmálni hogy elfogyjon.
Fel kell próbálni:)
Vannak táblázatok a neten, de nekem még sosem adtak jó eredményt:D
Minden melltartó más fazonú. Tök kicsi mellem van, legtöbbször 70/B kell, de van, amiből az A-s jó, a B-s már nagy.
Kedves első válaszoló, tudod vannak olyan programok, amibe ha beírod a méreteid (vagy akármi más méretet, nem feltétlenül emberről kell, hogy szó legyen), akkor segít kiszámolni a megfelelő méretet. (esetleg árat, amennyiben nem valami másról van szó)
A mérőszalagos, táblázatos dologgal feszt szívok, akkor is ha más méri, mert ha a köztes állapotban vagy, akkor mondhatod azt is, hogy B is, C is jó. Persze ez csak próba után derül ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!