Pánt nélküli melltartó?
Figyelt kérdés
nemtudjátok egy jobb minőségü pánt nélküli melltartó mennyibe kerül...??2011. okt. 2. 09:59
1/12 anonim válasza:
3-4-5 ezer Ft..
Nekem is van bár én turkálóban 175 ft -ért vettem.. még bevolt csomagolva újonnan...
2/12 anonim válasza:
Jobb minőségú inkább 8-10-15 ezer környéke, 3-ért kb kínaiban találsz, de az szerintem a legtöbb emberre nem jó, olyan hülye a szabása. :D De a teszkós nem drága és állítólag nem rossz, esetleg azt nézd meg.
Amúgy nekem is van turiból, legjobb, szintén használatlan, címkés, valami 250-300-ért. :D Eredeti áron átszámolva a honlap szerint kb 17ezer lett volna. :O xD
3/12 anonim válasza:
Én leakciózva vettem 2800ért a legolcsóbbat, ez a legolcsóbb pánt nélküli melltartóm. Eredetileg 4000 körül volt. De ennél lehet, hogy találsz olcsóbban is, csak nekem elég nagy mellem van és ilyen méretben nem nagyon gyártanak pánt nélkülit.
4/12 anonim válasza:
Ja és a debenhams-ben vettem ennyiért, kényelmes és jó minőség :)
5/12 A kérdező kommentje:
Nemtudom ismeritek-e a Tenezis tudjátok Forumba van... ott a pántos volt 4300 és Push-upos volt nekem nincs nagy mellem ezért kellene push-upos csak elfelejtettem megnézni a pánt nélkülit szerintetek az drágább lenne..? mert van benne ilyen gumis szilkonos csík h tapadjon..
2011. okt. 2. 11:36
6/12 A kérdező kommentje:
*Tezenis..:D
2011. okt. 2. 11:37
7/12 anonim válasza:
Én anno a tescoban vettem 3ezerért és nagyon jó. :D
8/12 A kérdező kommentje:
és ott bementél..? vagy kint.. ami boltok vannak.??:D
2011. okt. 2. 14:03
10/12 A kérdező kommentje:
és az push-upos..?:OO
2011. okt. 2. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!