Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan számolhatom ki a hogy...

Hogyan számolhatom ki a hogy mekkora szoptatós melltartó kell nekem?

Figyelt kérdés
Találtam egy oldalt ahol volt egy táblázat , kiszámoltam és 32 DD volt a méret.De mindenhól 70-95-ig látok méreteket és A-D-id .Mell alatt 75-76 cm-t és mell körül 90 cm-t mértem magamon.Ez alapján valaki tudja h melyik méret a nekem való?
2008. febr. 14. 16:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az én terheskönyvem alapján a méreted 75 B.

Bemásolom ide, hogy mit ír, hogy hogy kell kiszámolni, hátha később még változol, és szükséged lesz rá.

"Először is mérjük meg egy mérőszalaggal a mellkasunk kerületét közvetlenül a mellünk alatt. Ebből tudhatjuk meg a melltartó méretét, pl. ha a mell alatti méret: 68-72 cm. = 70-es melltartó, 73-77 cm. = 75-ös melltartó, 78-82 cm. = 80-as melltartó, 83-87 cm. = 85-ös melltartó stb. Majd egy könnyű melltartót viselve mérjük meg a legszélesebb részen a mellkasunkat (a kép alapján gyakorlatilag a mell közepén a bimbóknál). Ez, és a melltartónk mérete + 10 cm. közötti különbség alapján tudjuk megállapítani a kosár méretét. Pl. a melltartónk mérete 75, a legszélesebb mért rész 90 cm., akkor 90-(75+10)=5 cm. A következő táblázatból kiolvashatjuk, hogy a különbözet hogyan változtatható át a boltokban látható méretezésre.

0-2 cm. = AA

2-4 cm. = A

4-6 cm. = B

6-8 cm. = C

8-10 cm. = D

10-12 cm. = DD

12-14 cm. = E

14-16 cm. = F

16-18 cm. = G

18-20 cm. = H

De szerintem mindenképpen jó, ha a vásárlás előtt fel is próbálod a melltartót, sokszor találkoztam már olyannal, hogy 2 azonos méretezésű melltartó közül csak az egyik volt jó valamiért.

Rem tudtam segíteni, üdv.: 23 hetes kismami

2008. febr. 14. 18:08
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segítettél!Köszönöm:-)
2008. febr. 14. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!