Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyorstüzelő pasikat miért hagyják el a nők?
Kézzel, szájal, nyelvel, is kilehet elégiteni egy nőt.
Ezt egy okos nő irta.
Én is hamar elélvezek, úgyhogy nekem nem gond, ha a pasi is hamar élvez.
L
Mert arra a fél-1 percre felesleges punciba dugni a farkad. De tényleg. Ott van akkor az orál, ha szerinted elég a nőt kinyalni. Gondoljunk bele: felkészül a hüvely, benedvesedik, megnyúlik, vérbőség alakul ki, kellemes bizsergető érzéssel várva a behatolást, mire eljut az agyba az inger, már elpuhult az a farok és vége is van. Ott marad a hiányérzet.
Mint ahogy egy férfinak kell a kellemes, meleg hely szorítása, a nőnek kell a kellemes feszítés amit a farok idéz elő, + a farok tulajdonosával együtt mozogni, lihegni, élvezni. Ez lenne a szex, nem csak szaporodás, ahhoz valóban csak be kell dugni és durranni.
Most nem kell jönni a "de ne várja el hogy 40 percig tempósan dugjam, mert lehetetlen" önigazoló szöveggel. Senki nem mondta hogy ilyen mechanikusan kell hozzáállni. Szépen lehet játszani a tempóval, mélységgel, pózzal, az idővel. Ha az elején nem megy, nem baj, senki sem profin kezdte.
Mert a szex nem csak az orgazmusról szól. A mostani partneremmel is 3-4 percekkel kezdtünk, igaz nincs hüvelyi orgazmusom, de az aktus rész nagyon hiányzott. Nem cseréltem őt le, viszont próbált tenni ez ellen. Ma már képes 30-40 percig is tolni. Viccesen mondtam már neki, hogy tanítania kellene ezt a technikát, módszert, ahogy ezt elérte, de erre azt mondta, hogy mindenkinek magának kell kitapasztalnia, tényleg fejben dől el, na meg néha kell icipici lassulás, pillanatnyi megállás szex közben. Valakinek a pótkocsifék működési elve válik be, másnak meg teljesen más. Elmondása szerint nem gondol konkrét dologra, bár engem az sem zavarna, ebben az esetben a cél szentesíti az eszközt. :)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!