Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért szeretik a férfiak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretik a férfiak a prostituáltakat?

Figyelt kérdés
Nem akarok általánosítani. Mivel tud többet adni egy ilyen nő?

2022. ápr. 4. 14:03
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
0%

#30:

“az nem gond ha egy csaj csalja a párját vagy belemegy az egyéjszakásokba, de az viszont igen ha egy pasi prostihoz jár“

Ilyet sosem állítottam, hogy nem baj, ezt te költötted hozzá, hogy szerinted így gondolom. Nem így van. De ha így is lenne; az hogy egyik témában a heteronóm erkölcsöt vallom, a másikban pedig az autonómot, az neked miért fáj?🤷‍♀️ Ez az “irigy vagy” duma a legalja hiteltelenítő komment, amire az agyatlan birkáknak húzzák fel a politikai kampányszövegeket.

Azt hiszed, hogy nekem nem ajánlottak már pénzt, vagy hogy nem lennék sikeres prostiként? El vagy tévedve. Szimplán jobban szeretem, ha az önéletrajzomon valós referencia van és nem egy nagy blank space.🤷‍♀️ Ha szerinted arra kellene irigynek lennem, hogy nem dughatok számomra taszító férfiakkal 20 rongyért, akkor van egy rossz hírem.

2022. ápr. 4. 17:07
 32/43 anonim ***** válasza:
49%
A jobbak 100at kérnek Meta :)
2022. ápr. 4. 17:14
 33/43 anonim ***** válasza:
0%

#32:

Azért talán ennyire egy érdeklődő sem hülye.

2022. ápr. 4. 17:15
 34/43 anonim ***** válasza:
49%
honnan veszed? Vannak jobb prostik is. Azok akik megütik azt a szintet amire mindneki gondol ha prostiról van szó.
2022. ápr. 4. 17:20
 35/43 anonim ***** válasza:
75%
Hmm 🤔 lássuk csak, mindent megjegyzek amit látok (sajnos) és az egyik kérdésnél bizony ez jött le. Egyébként nem fáj, azt csinálsz amit akarsz csak nagyon kifakadtál a témán gondoltam hozzászólok és nem azért vagy irigy, mert a pénz kéne amit a prosti kap hanem azért, mert az helyett, hogy neked udvarolna inkább prostihoz megy 🤷🏻‍♂️ nem hogy inkább olyan normális lányokkal próbálna meg összejönni, mint amilyen te is vagy 😀 mert a megfelelőhöz hűséges tudnál lenni 🤣 a politikai vonalra inkább nem mondok semmit... De ahhoz, hogy tudnál érvényesülni prostiként az elmondásod szerint amilyen prostik vannak még én is benne lennék a top 100-ban pedig faszi vagyok (és a farok miatt nem számolnék fel extra felárat) 🤣 a referenciát meg szerintem felesleges idehozni... De azt elárulhatom, hogy én sem egy 8 általánost végzett gyártósori betanított munkás vagyok 😉
2022. ápr. 4. 17:39
 36/43 anonim ***** válasza:
0%

“hanem azért, mert az helyett, hogy neked udvarolna inkább prostihoz megy”

De ez megint honnan jön neked? A vércsoportját már nem akarod megjövendölni a kövi srácomnak?😀

2022. ápr. 4. 17:58
 37/43 anonim ***** válasza:
49%
🤔 ha szeretnéd... De az viszont már feláras 🤣
2022. ápr. 4. 18:09
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

A válaszom egyszerű!

Bottal bicegve járok! Kell még tovább magyaráznom ?

2022. ápr. 6. 14:50
 39/43 anonim ***** válasza:
63%
38 szegény :( De ettől még találhatnál magadnak valakit.
2022. ápr. 6. 15:07
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

38 as vagyok...a 39 esnek válaszul. Azt is hozzá kellett volna tennem, hogy már 40 éves vagyok...

Én már nem bánom a dolgot. Persze a szeexmunkás nők küzül is megvállogatom, hogy kivel szeretnék találkozni. Szóval nagyon nem mindegy kivel. fontos az összhang.

2022. ápr. 6. 15:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!