Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik a férfiak a prostituáltakat?
ja, kivételesen egyet kell értsek Metával, bár hozzáteszem, hogy az átlag egyetemista csaj sem annyira szép. PErsze vannak szépek, külnösen az olyan helyeken mint pl a Corvinus, de ott elég lutri hogy milyne személyiség.
A BME-n ritka a jó csaj de kattant az sok van.
Én sehol, de légyszi írd már meg (akár privátban) hogy te melyik egyetemre jársz?
Amúgy az iylen Kodolányi, BGF és hasonló futottak még kategóriájú fősulikon ritka az értelems és jó csaj persze nem lehetetlen.
A DE orvosi, SOTE, TF helyeken lehetnek még jó nők tapasztalatom szerint. De azért ott is erős a szórás.
Az átlag prostik persze ehhez képest sokkal rosszabbak de az is igaz hogy könnyű eljutni az aktusig.
#23:
Azok a prostijaid lesznek. Nekik kell eladni magukat push up-pal, hogy 2000 forinttal többet elkérhessen egy numeráért.
#24:
Top5 egyetemeken mind vannak ismerőseim, nagyon sok köztük a csinos, feszes, széparcú lány.
25,
ez még mindig nem volt konkrét :) melyik magyaroszágon a top 5 egyetem számodra? persze vannak sejtéseim.
De hidd el az átlag gyakoris Jóska számára elérhetetlen egy egyetemsita csaj, plusz mint mondtam azokért teperni kéne, kapcsolatot fenntartani stb.
Mondjuk aki csak dugni akar és semmi kapcsolatra nem vágyik, annak megfelelő lehet egy prosti. Ja meg a lényeg: a prostik és az egyetemista csajok elég gyakran alkotnak közös metszetet... PErsze nem egy SzopósMarcsa40 szintű prostira gondolok, de azért vannak a prostik között is bőven egyetemista csajszik.
Több mint 1000 nő hirdet a rosszlányokon.
És ezek csak azok akik éppen aktuálisan, jelen időben aktívak.
Szerintem körülbelül kétszer ennyi lehet azok száma, akik szoktak aktívak lenni, rendszeresen…
Sok tényleg az roma, tipikus sminkelt, de elég igénytelen nő…
De bőven vannak olyanok is, akik természetes szépségnek mondhatóak.
Meg én speciel egy széparcú, ducibb, de igényes nőt is nagyon vonzónak tudok találni (annak ellenére, hogy nem ez az ideálom) és vannak ilyenek, tényleg igényesek…
Meta, amiről Te beszélsz az a kapcsolat.
Én próbálkoztam vele, de jelenleg nem vagyok rá alkalmas…
Nem érzem, hogy el vagyok köteleződve a másik fél iránt, akkor sem hogyha kedvelem.
Nem érzem azt az elsöprő szerelmet…
Most akkor meddig legyek így egy nővel kapcsolatban?
2-3-4 évig, aztán fóbiám ki, hogy “Ja bocsi, nem gondoltam annyira komolyan”?!
Sokan ezt teszik, tengődnek egy kapcsolatban mert az kell, mert a társadalom elvárja hogy kapcsolatban éljünk… De közben meg a felül nem valami komoly.
Most az ilyen állapot az kinek jó?
Engem a karrierem építése az lefáraszt… Le van merülve a szociális akkumulátorom.
Néha jó beszélgetni, meg szexelni, de ha valakit “beszervezek” egy párkapcsolatba, azzal hosszútávon csak ártok neki, mert 99% hogy szakítás lesz a vége.
Most akkor miért ne fizessek ki egy felnőtt nőnek, X ezer forintot egy kis beszélgetésért és szexért cserébe?
Ő úgy döntött, hogy neki belefér hogy a testéből keres pénzt… Most ezzel mi a baj? Az Ő teste. Ő döntése, senkinek semmi köze hozzá.
Én magam részéről kedves és udvarias vagyok vele, nőként tekintek rá, attól függetlenül hogy fizetek…
Megtörténik a dolog, aztán elválnak útjaink és ennyi.
Én kikapcsolódtam, Ő meg pénzt keresett egy normális vendéggel…
Mi lenne ezzel a baj?
Ha olyan jó volt, akkor lehet vissza is megyek. Akár még haverok is lehetünk… (akár)
“ez még mindig nem volt konkrét :)”
Nyilvánvalóan és direkt nem. Így is 10/6 kérdés alatt azt hallgatom fixen, hogy a feltételezett szakomon miért és hogyan nem felelek meg a Gyakori PHD szakos kommentelői szerint. Fixen nem fogok írni soha konkrétumot erről emiatt, nem azért, mert ködösíteni akarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!