Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosti etikett. Mit érdemes tudni ha először szeretnék menni? (prostituáltak válaszát várom leginkább)
Sziasztok.
Elsősorban prostik válasza érdekelne (akár privátban), de aki tud a kérdéshez kapcsolódóan okosat mondani azt szívesen fogadom.
Hogy szokott ez menni, minek örültök ti?
Hogy kell elképzelni?
Sok mindent olvastam/hallottam a témában de sok kérdésem maradt, igazából eléggé félek a szitutól.
Alapokkal tisztában vagyok, rosszlányokon kinézem, felhívom, elmondom mit szeretnék majd odamegyek. De valahogy mindig az a kép ugrik be, hogy csak ott állnánk egymással szembe bután és néznénk.. Tuti nagyon zavarba lennék, végülis egy full idegen csajhoz megyek "dugni" úgy h előtte semmi kontakt nem volt.
Hogy kell teljes egészében elképzelni? Tapasztalatok? Főleg az első alkalomról srácok.
Illetve prostiktól kérdezem, hogy ti milyen vendéget szerettek? Mi az ideális, vagy mi az ami kiborít titeket? Milyen a jó vedég?
Mik lehetnek kizáró okok?
Ha szűz a srác, hogy kezdtek bele? Főleg ha félénk? Kell tudatni azt előre?
Mi van a maradék időben ha a srác hamar elmegy?
Hát én férfi vagyok. Voltam már 3-4 szer. Ennyire nem kell túl izgulni. Oda mész. Ne késs mert akkor utána bunkóznak. Lebeszéled vele hogy 9 re mész, oda érsz akkor pontba 9 kor kell hívnod megint hogy hanyas emelet pl. Ha 2 percel hamarabb hívod akkor nem veszi fel, szóval jól jegyezd meg a címet, mert jártam már úgy hogy volt két ugyan olyan nevű utca egymástól párszáz méterre, aztán nem tudtam, hogy most hova kell menni mert a pontos címet nem adja meg, csak hogy hanyas lakóház szám, aztán a többi meg ha már ott vagy. Felakartam hívni 9 előtt 5 percel. Mindegy hányszor hívtam nem vette fel. Pontban 9 kor vette fel, kérdeztem hogy jó helyen vagyok e, persze nem jó helyen voltam, késtem 14 percet aztán tiszta bunkó volt miatta.
De ez a saját időmből ment el, nem maradhattam tovább és ugyan annyit kellett fizetnem. Szóval ha feljutottál hozzá akkor beenged, általában alapból alul öltözötten nyitnak ajtót, van, hogy neki ki van a puncija, úgy nyitja ki az ajtót... Bemész. Megkérdezi hogy mit is szeretnél, megbeszélitek, mondja hogy mennyi lesz, kifizeted, aztán elküld fürdeni, megfürdesz gyorsan, 1-2 perc alatt, aztán már vissza se kell öltözni. Meztelenül a kezedbe a ruhádat át viszed magaddal a szobába, aztán onnantól mondja hogy feküdj le az ágyra pl. Nincs az hogy bambán néztek egymásra, mert ő iranyítani fog. Tudja hogy miért mentél, nem fog ijedten az ágyra ülve tétlenül vakarózni.
Ha hamar elmész akkor szokott lenni egy kis beszélgetés, vavgy megmaszírozik addig, esetleg hoz egy pohár innivalót, aztán egy 5 perc elteltével megpróbál újból életet lehelni a kicsikébe, majd megy a folytatás. Arra szamíts hogy ha 1 óra hosszára mész akkor abból lejön az ajtónyitási idő, fürdés, stb, kis időhúzás az elején míg megbeszélitek hogy mit akarsz. Kifizeted. Akkor elrakja a pénzt. Van hogy elmegy másik szobaba és várakoztat egy 3-4-5 percet. Megfürdesz. Aztán mondjuk 2 menet. És 9:45 kor már megint fürdesz, legkésőbb 9:50 kor elhagyod a lakást, ha 9 re mentél. Mert sokszor 10 re már ott van az új vendég, és addig ő is megfürdik stb. Ezért max 45 percet vagy nála, és ebből max fél órát töltötök együtt.
#4 na ez meg nekem is hasznos válasz volt.
Mondjuk az durva, hogy egy címet nem tud kinyögni a telefonba, akkor ha pl. idegen városban vahyok, hogy találok oda? Mármint nem idegen, csak ha nem a lakóhelyem de épp ott vagyok. A másik meg, hogy nehogy már flegmázzon valaki, ha fizetek azért a szolgáltatásért. Ha kések, az az én bajom, kevesebb időt tudok vele tölteni, de azért a pénzért, amit rászánok, nem azért megyek oda, hogy flegmázzon. Ez olyan, mintha 5 percet késnék egy fodrásztól, akkor belevágna a fülembe büntetésből, vagy sz.rul vágná le a hajam.
Első lépés: olvasd el az adatlapját, és ami oda le van írva, azt kezeld szentírásként. Én attól akadok ki, amikor valaki nem olvas semmit, csak hívogat bele a nagyvilágba, meg amikor olyat akar, ami nincs is az étlapon. Legyél kedves, tudjál köszönni, ne kötözködj, ne alkudozz (nálam kb. ezek a kizáró okok). Ha valami nem tetszik, akkor oda ne menj, de ne próbáld meg rávenni a lányt olyanra, amit nem vállal.
Amikor megérkezel, fizetsz, elmész tusolni, aztán szex. De a lány úgyis mondani fogja ezeket.
Ha szűz vagy, akkor az "etikett" szerint csak olyanhoz menj, akinek az adatlapján szerepel a szüzességelvétel. Nem kötelező amúgy elmondani, hogy szűz vagy, de ha neked jobb úgy, akkor el is mondhatod.
Változó, hogy mi van benne még, ha hamar elmész. Van akinél már semmi, van akinél korlátlan élvezés van az időben, van akinél masszázs stb. Szóval ezt a kiszemelt hirdetőtől kérdezd meg!
(Privátot nem kérek!)
Köszi a választ :) hasznos volt.
Mondjuk az alkudozós részen jót nevettem xD de el bírom képzelni, hogy tényleg megtörénik ilyen, elég kellemetlen lehet. Ahhoz azért nyomorultnak kell lenni, hogy nekiállj alkudozni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!