Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosti etikett. Mit érdemes tudni ha először szeretnék menni? (prostituáltak válaszát várom leginkább)
Sziasztok.
Elsősorban prostik válasza érdekelne (akár privátban), de aki tud a kérdéshez kapcsolódóan okosat mondani azt szívesen fogadom.
Hogy szokott ez menni, minek örültök ti?
Hogy kell elképzelni?
Sok mindent olvastam/hallottam a témában de sok kérdésem maradt, igazából eléggé félek a szitutól.
Alapokkal tisztában vagyok, rosszlányokon kinézem, felhívom, elmondom mit szeretnék majd odamegyek. De valahogy mindig az a kép ugrik be, hogy csak ott állnánk egymással szembe bután és néznénk.. Tuti nagyon zavarba lennék, végülis egy full idegen csajhoz megyek "dugni" úgy h előtte semmi kontakt nem volt.
Hogy kell teljes egészében elképzelni? Tapasztalatok? Főleg az első alkalomról srácok.
Illetve prostiktól kérdezem, hogy ti milyen vendéget szerettek? Mi az ideális, vagy mi az ami kiborít titeket? Milyen a jó vedég?
Mik lehetnek kizáró okok?
Ha szűz a srác, hogy kezdtek bele? Főleg ha félénk? Kell tudatni azt előre?
Mi van a maradék időben ha a srác hamar elmegy?
"Remélem, hozzám soha nem teszed be a lábad."
Nem vagyok k.vára rászorulva, nem is tartom s9kra aki abból él meg hogy lúzereknek szétteszi a lábát akik nem tslálnak maguknak rendes nőt xdddddd
"Normális prostihoz kell menni és ennyi az egész."
Vagy nornális nőt kell talalni, és nem kell szerencsétlennek lenni, aki csak pénzért kap p.nát.
Bírom ezt a sok lepontozást, pedig igazam van, megha ez fáj is sokaknak. Az igazság nem azon múlik, hogy a sok frusztrált lepontoz-e vagy sem.
K.rvához döntő többségében olyanok járnak, akik lúzerek a csajozásban, és egy átlagon aluli csajt se tudnak felszedni, ezért megveszik pénzért azt, amit más ingyen is megkap, ők viszont képtelenek rá, mert még az alapvető elemi ösztön is hiányzik belőlük, ami mint minden földi élőlényben megvan, az emberekben is meg kellene, hogy legyen. A hódítás. Egy prostis kérdésnél nyilvánvalóan a lúzerek gyűlnek össze, akik ahelyett, hogy fejlesztenék magukat, megtanulnának férfiként viselkedni, inkább durcás kisgyerek módjára beismerés helyett támadnak, lepontoznak, nekik áll feljebb. Pedig az első lépes ahelyett, hogy hárítotok, lepontoztok, a beismerés kellene, hogy legyen. Kár becsapni magatokat, valszeg nem tudtok egy értelmes nőt felszedni, azért prostiztok. Személyiségfejlesztés kellene nektek, normális gondolkodás, bátorság, és akkor nem egy prostis kérdés alatt vitatkoznánk arról, hogy mennyire nevetségesen működik a rendszer, hogy ennyit fizess meg annyit, így érkezz meg, erre figyelj, előre fizess, szurkolj, hogy ne flegmázzon stb.
Ti is a könnyebb utat akarjátok választani. Pénzért k.rni. Csak attól, hogy ezt a hacket meglépitek, még ugyanúgy lúzerek maradtok, és tapasztalatotok sem lesz csajozás terén, se a szexben. Szerintetek egy futószalagszerű szolgáltatás mennyire valódi? Semennyire. Az egész mesterséges, arra való, hogy utána vállon veregethetitek magatokat, hogy ti is szexeltetek, elértétek ezt is. Ez az egyszerűbb módja a dolgoknak, de ez semmit nem old meg. A valódi módja az, ha tényleg elkezdenétek tenni valamit magatokért. Fejlesztenétek magatokat, kialakítanátok egy saját stílust, elkezdenétek valódi szociális életet élni, még ha eleinte kudarcok érnek is, tanulnátok belőle és folyamatosan fejlődnétek. Egy átlag prosti belőletek él meg, amíg nem értitek ezt meg, aztán jót röhög rajtatok. Kevés az a felső réteg, aki feleség mellett jár prostihoz, vagy milliárdos stb, a többség ti vagytok.
A másik oldalon pedig. Aki csajok közül prostinak megy, az általában szintén abból a rétegből kerül ki, aki cseszett rá, hogy valami értelmes szakmát tanuljon vagy diplomát szerezzen, esetleg egy anyagias haszonleső, és szintén a könnyebbik utat válassza. Ahelyett, hogy orvos, közgazdász, könyvelő, jogász, műkörmös, fodrász vagy bàrmi értelmes szakmát választott volna
Valamiért itt megszakadt a történet folytatom
Szóval aki lányok özül prostinak megy az sokszor munkakerülő aki cseszik dolgozni normális helyen, és hirtelen akar meggazdagodni, hogy soha semmit ne kelljen tennie utána. Az esetek nagy részében nem is nagyon tudna hol dolgozni, ugyanis nem sok mindenhez értenek a lábak széttárásán kívül. Tisztelet a kivételnek, lehet van az a nagyon kevés, aki valami nagyon durva anyagi válság miatt áll annak, mert más megoldást nem talál, de ahogy én is ismerek a környezetemben prostikat, azok egyről egyig dolgozni nem akaró lusta dögök, akik mindig is eltartatták magukat más csávókkal, meg lehúztak mindenkit. Na ilyenekhez akartok ti járni k.rni 🤡
"K.rvához döntő többségében olyanok járnak, akik lúzerek a csajozásban, és egy átlagon aluli csajt se tudnak felszedni"
Bármikor tudnék csajt szerezni magamnak, úgyhogy ezt benézted...
Egyszerűen szeretek prostikhoz járni, jó buli! Ennyi :)
Azt meg, hogy mire költöm el a pénzem az hadd legyen az én dolgom.
Nem értem, hogy egyáltalán minek írogatsz ide amikor egyáltalán nem érdekel a prostizás :D
Én sem lépek be a fidesz kérdésekhez és kezdem el fikázni őket... azért mert egyszerűen nem érdekel.
A te egyéni döntésed és időd bánja, ha nem kell a pénz küldjed haza, de inkább mintsemhogy az "eltűntek" listáján legyen a gyerek holnap.
Nálatok is van sokkoló, szóval ne rázd magad annyira a késre!
Egy jobb helyért még egymást is agyonveritek a szemétégető mellett, vagy a királyerdei úton, vagy budaörsin vagy a szabadkai úton.
Dehogynem, majd amikor pont elfelejtesz számlát adni te méhkirálynő...
#26-27: Soha nem hirdettem még magam közterületen, és nem is fogom. Más kategóriát képviselek. Nincs sokkolóm, és más fegyvert sem tartok magamnál, amikor vendéggel vagyok. És minden üzleti kapcsolatban elvárom, hogy az ügyfél ne felfegyverkezve találkozzon velem. Számlát egyetlen szolgáltató sem köteles adni automatikusan, csak ha az ügyfél kéri. Kérésre mindig adok. Légy szíves ne vádaskodj ismeretlenül. Peace.
(#14, #19 voltam)
:D
Soha ne mond, hogy soha!
Leszel majd még 40-50 éves te is, és ahogy eddig sem, úgy ezután sem az eszeddel fogod a pénzt keresni!
Majd adod te még lejjebb is...
"Számlát egyetlen szolgáltató sem köteles adni automatikusan, csak ha az ügyfél kéri."
Te miről beszélsz?
Te magad vallottad be, hogy szolgáltatsz!
Kereskedelmi törvény megvan?
Peace!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!