Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosti etikett. Mit érdemes tudni ha először szeretnék menni? (prostituáltak válaszát várom leginkább)
Sziasztok.
Elsősorban prostik válasza érdekelne (akár privátban), de aki tud a kérdéshez kapcsolódóan okosat mondani azt szívesen fogadom.
Hogy szokott ez menni, minek örültök ti?
Hogy kell elképzelni?
Sok mindent olvastam/hallottam a témában de sok kérdésem maradt, igazából eléggé félek a szitutól.
Alapokkal tisztában vagyok, rosszlányokon kinézem, felhívom, elmondom mit szeretnék majd odamegyek. De valahogy mindig az a kép ugrik be, hogy csak ott állnánk egymással szembe bután és néznénk.. Tuti nagyon zavarba lennék, végülis egy full idegen csajhoz megyek "dugni" úgy h előtte semmi kontakt nem volt.
Hogy kell teljes egészében elképzelni? Tapasztalatok? Főleg az első alkalomról srácok.
Illetve prostiktól kérdezem, hogy ti milyen vendéget szerettek? Mi az ideális, vagy mi az ami kiborít titeket? Milyen a jó vedég?
Mik lehetnek kizáró okok?
Ha szűz a srác, hogy kezdtek bele? Főleg ha félénk? Kell tudatni azt előre?
Mi van a maradék időben ha a srác hamar elmegy?
"Számlát egyetlen szolgáltató sem köteles automatikusan adni, csak kérésre."
Hát akkor mostmár komolyan nem is értem miért jönnek a csekkek minden hónapban!
"Nem kell szochót és szja-t fizetnem, mivel katát fizetek"
Ez így van, de számlát még adnod kell, ahogy egy masszőrnek vagy egy kozmetikusnak is! Képzeld ők is szolgáltatók :)
De ezekszerint nagyban űzöd az ipart ha Kata kell hozzá, nem csak "szezonmunkásként" évi 90 napban.
Gondolom a diploma is ezért lett meg :D
Dehát annyit is ér.
"Hát mellélőttél, mert van egy diplomám, és két OKJ-m, ráadásul 44 éves vagyok. XD És az egyik eredeti szakmámban (is) dolgozok. Bírom, amikor valaki ismeretlenül ír valakiről infókat, meg jósolgat. Na jó éjszakát, okoska, remélem, legalább te az eszeddel keresed a pénzt. ;)"
Aha persze, én pedig a volt amerikai elnök vagyok. Azt se hiszem el, hogy k.va vagy, itt gyk-n mindenki azt hazudik, amit akar, ha viszont az is vagy, akkor meg valami oka van, hogy nem elég neked az a pénz, amit a rendes álláaoddal keresnél. Mellesleg egy normális presztízsű állásnál, ha kibukik, hogy prosti vagy, azonnal mehetsz is, ez nem fér bele egy munkáltatónak sem az arculatába, hogy prostit alkalmazzon, szóval ezért is bűzkik ez a sztori, na mindegy. Márpedig aki fent van rosszlányokon, arról a környezete szinte mindig azonnal tudni szokott, az ilyen hamar kiderül, akármilyen álnéven tolod.
Mindenesetre örülök, hogy rajtam kívül van még itt olyan válaazoló, aki nem egy frusztrált lepontozó lúzer nyálcsorgató barom, aki odáig van a prostikért, mert ez az egyetlen p.nciforrás számára.
#42:
Nekem amúgy nem azzal van a bajom, hogy prosti-e/nem az (mondjuk nem tudok elképzelni egy banki ügyintézőt másodállásban prostinak lenni, hacsak nem nimfomán…), hanem hogy nem adja meg a másiknak az alapvető emberi tiszteletet. Sőt, még itt osztja az eszét, hogy akadémiai székfoglalót csinál egy ilyen alja tevékenységből. Akkor viszont én sem fogok úgy bánni vele, mintha egy fül-orr-gégész osztaná itt az eszét.😀
23-24
Amíg nem ismeritek az adott egyén élettörténetét, addig nem kéne ítélkezni felette!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!