Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prosti etikett. Mit érdemes tudni ha először szeretnék menni? (prostituáltak válaszát várom leginkább)
Sziasztok.
Elsősorban prostik válasza érdekelne (akár privátban), de aki tud a kérdéshez kapcsolódóan okosat mondani azt szívesen fogadom.
Hogy szokott ez menni, minek örültök ti?
Hogy kell elképzelni?
Sok mindent olvastam/hallottam a témában de sok kérdésem maradt, igazából eléggé félek a szitutól.
Alapokkal tisztában vagyok, rosszlányokon kinézem, felhívom, elmondom mit szeretnék majd odamegyek. De valahogy mindig az a kép ugrik be, hogy csak ott állnánk egymással szembe bután és néznénk.. Tuti nagyon zavarba lennék, végülis egy full idegen csajhoz megyek "dugni" úgy h előtte semmi kontakt nem volt.
Hogy kell teljes egészében elképzelni? Tapasztalatok? Főleg az első alkalomról srácok.
Illetve prostiktól kérdezem, hogy ti milyen vendéget szerettek? Mi az ideális, vagy mi az ami kiborít titeket? Milyen a jó vedég?
Mik lehetnek kizáró okok?
Ha szűz a srác, hogy kezdtek bele? Főleg ha félénk? Kell tudatni azt előre?
Mi van a maradék időben ha a srác hamar elmegy?
Hallod Peace!
Még szochót, és szja-t is kéne fizetned, hacsak nem vagy 25 év alatti azoknak ezévtől nincs szja.
"Bármikor tudnék csajt szerezni magamnak, úgyhogy ezt benézted...
Egyszerűen szeretek prostikhoz járni, jó buli! Ennyi :)"
Aha persze, ilyen elmével a f.szt tudnál te szerezni.
Amúgy jól írják, a k.rvának is adóznia kell, de még szerintem ahhoz se értenek
#30: A nyugta és a számla két külön dolog, és egyiket sem a kereskedelmi törvény szabályozza. Csak szólok. Számlát egyetlen szolgáltató sem köteles automatikusan adni, csak kérésre.
#31: Nem kell szochót és szja-t fizetnem, mivel katát fizetek, és az kiváltja ezeket (is). De te biztos ezt is jobban tudod.
#32: Mi ebben a lebukás? Nem értem.
#36:
Ne haragudj, de akkor eléggé megbukhattál a szakmádban, ha eddig vitted benne…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!