Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfi prostituáltak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi prostituáltak?

Figyelt kérdés
Volt már valaki férfi prostituáltaknál? Mi a tapasztalatotok? Milyen volt, mi egy ilyen alkalomnak a menete pontosan? Soha nem próbáltam még, de el szeretnék menni egyszer és érdekelne, hogy hogyan zajlik az ilyen. Lány vagyok amúgy, mielőtt valaki nekem ugran a heteró kategória miatt.

2022. febr. 2. 18:26
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
82%
Ez engem is nagyon érdekelne. Épp nemrég láttam először, hogy ilyen is van.
2022. febr. 2. 18:27
 2/36 anonim ***** válasza:
42%
Az a menete amit akarsz hogy legyen
2022. febr. 2. 18:29
 3/36 anonim ***** válasza:
81%

Engem is érdekel. Akár ajánlás is.

Kérdező: én párszor voltam masszázson, ami nem hivatalos yoni masszázs volt, hanem fizettem a pasinak, hogy érzékien masszírozzon és ujjazzon stb. Gondolom nem ilyen élményre vagy kíváncsi, de ez minden részemről:D de engem is érdekelne más szolgáltatás is, illetve h hol lehet megbízható, igényes pasit találni erre.

25N

2022. febr. 2. 18:31
 4/36 anonim ***** válasza:
82%

Barmennyire is gáz, de en voltam mar es tényleg azt kaptam, amire vagytam. Szerintem osszesegeben alkalom adtan megeri.

21/L

2022. febr. 2. 18:31
 5/36 anonim ***** válasza:
26%

3. Te fiatal 25 éves csajként fizettél egy pasinak?

Még a legrondább csaj is talál szexpartnert.

Szerintem te homár vagy.

2022. febr. 2. 18:32
 6/36 anonim ***** válasza:
89%

#4: Nem gáz:) mesélnél róla kicsit bővebben? Szerintem többünket érdekelne

2022. febr. 2. 18:32
 7/36 anonim ***** válasza:
76%
#5: Nem érdekel mit hiszel. Amúgy mit keresel a kérdés alatt hm? Nem neked szól. Idejössz ennek ellenére és még van pofád beszólni a hozzászólóknak. Vicc
2022. febr. 2. 18:33
 8/36 anonim ***** válasza:
25%
Ha csaj vagy akkor nincs szükséged ilyenre..
2022. febr. 2. 18:35
 9/36 anonim ***** válasza:
84%

Pont ez a legszomorubb az egeszben, hogy mar most jönnek a valaszok pasiktol, hogy még a "legrondabb csaj is talal szexpartnert"...

Ez tényleg igy van, csak nem mindegy hogy milyet.

Megkene ertenetek, hogy persze nektek fiuknak mindegy milyen, csak lyuk legyen, nekunk viszont teljesen forditva, inkabb legyen 100 helyett csak egyetlen egy, de az olyan is legyen.

Amennyire nehéz nektek csajt talalni hogy beledughassatok, nekunk annyira nehez kivalasztani azt az egyet, aki kitud rendesen elegiteni. Barmilyen hihetetlen, de tapasztalatbol 10bol 9 fiunak foggalma sincsen mit kellene csinalni. Es igen, inkabb fizettem annak az egynek, minthogy masik százzal vegigprobaljam hogy melyik az az egy aki erti a dolgat.

#4es voltam.

2022. febr. 2. 18:40
 10/36 A kérdező kommentje:
Ha csaj vagy nincs szükséged ilyenre...mekkora butaság ez. Igenis a legrondább csaj is talál magának no de milyet. Tiszta selejtesek a mai pasik már elnézést, és ahogy láttam kimondottan jó férfi prostik vannak rosszlányokon például, s a legtöbb átlagos csaj nem kap ma már izmos pasast magának, mert a legtöbben rohadtul elhanyagolják magukat. És őszintén, a legtöbb pasi csak magával törődik, le se szarja, hogy egy lány élvezi e, csak neki legyen jó. A prostik gondolom azért kissé jobban odafigyelnek, mert kapnak érte valamit.
2022. febr. 2. 18:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!