Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi prostituáltak?
Engem is érdekel. Akár ajánlás is.
Kérdező: én párszor voltam masszázson, ami nem hivatalos yoni masszázs volt, hanem fizettem a pasinak, hogy érzékien masszírozzon és ujjazzon stb. Gondolom nem ilyen élményre vagy kíváncsi, de ez minden részemről:D de engem is érdekelne más szolgáltatás is, illetve h hol lehet megbízható, igényes pasit találni erre.
25N
Barmennyire is gáz, de en voltam mar es tényleg azt kaptam, amire vagytam. Szerintem osszesegeben alkalom adtan megeri.
21/L
3. Te fiatal 25 éves csajként fizettél egy pasinak?
Még a legrondább csaj is talál szexpartnert.
Szerintem te homár vagy.
#4: Nem gáz:) mesélnél róla kicsit bővebben? Szerintem többünket érdekelne
Pont ez a legszomorubb az egeszben, hogy mar most jönnek a valaszok pasiktol, hogy még a "legrondabb csaj is talal szexpartnert"...
Ez tényleg igy van, csak nem mindegy hogy milyet.
Megkene ertenetek, hogy persze nektek fiuknak mindegy milyen, csak lyuk legyen, nekunk viszont teljesen forditva, inkabb legyen 100 helyett csak egyetlen egy, de az olyan is legyen.
Amennyire nehéz nektek csajt talalni hogy beledughassatok, nekunk annyira nehez kivalasztani azt az egyet, aki kitud rendesen elegiteni. Barmilyen hihetetlen, de tapasztalatbol 10bol 9 fiunak foggalma sincsen mit kellene csinalni. Es igen, inkabb fizettem annak az egynek, minthogy masik százzal vegigprobaljam hogy melyik az az egy aki erti a dolgat.
#4es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!