Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfi prostituáltak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi prostituáltak?

Figyelt kérdés
Volt már valaki férfi prostituáltaknál? Mi a tapasztalatotok? Milyen volt, mi egy ilyen alkalomnak a menete pontosan? Soha nem próbáltam még, de el szeretnék menni egyszer és érdekelne, hogy hogyan zajlik az ilyen. Lány vagyok amúgy, mielőtt valaki nekem ugran a heteró kategória miatt.

2022. febr. 2. 18:26
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
55%
Hölgyek, urak, anélkül, hogy bárkit is minősítenénk, tegyünk tisztába néhány dolgot! A sorozatos csalódásoktól kezdve az előnytelen külsőből fakadó sikertelenségen keresztül az egyszerű kíváncsiságig 1000 oka lehet annak, hogy egy nő miért jut arra az elhatározásra, hogy egy férfi prosti szolgáltatásait akarja igénybevenni. De be kell látni, hogy nőként nincs könnyű dolgotok, rettentő kicsi a merítési lehetőség, mert #13-as hozzászóló által leírt kritériumoknak nagyon kevés férfi prosti fog megfelelni, ráadásul elenyészően ritka az a férfi, aki el tud vonatkoztatni a látványtól, és "parancsszóra" maximálisan tud teljesíteni akkor is, ha az "ügyfél" nagyon nem tetszik neki... Az igazsághoz tartozik az is, hogy a férfi prostik legnagyobb %-a passzív homoszexuális szolgáltatást nyújt, ahol az ő saját teljesítménye abszolút másodlagos szempont. Akik viszont csak hölgyeket vállalnak, és bármilyen körülmények között "harcrakészek", nos... ők elég kompromisszumosak, azaz valamelyik általatok elvárt tulajdonság biztos, hogy hiányozni fog belőlük... A tényleg fullosak pedig egyrészt kevesen vannak, másrészt rettentő drágák, és általában nem is hirdetés alapján találhatóak meg, hanem kézről-kézre jár az elérhetőségük. Én magam éveken keresztül intim masszőrködtem, és bár igazán nem lehet panaszom a volt ügyfeleim kinézetére, én sem lettem volna képes bármire bármelyikkel. A kezem viszont mindig "kéznél volt", és mivel egész jól kerestem ezzel, talán jól is csináltam valamit. Kérdező, ha már mindenképp pénzt akarsz költeni ilyesmire, először neked is inkább egy jó intim masszőrt javasolnék, akivel megtapasztalhatod az érzést, hogy egyáltalán milyen az, hogy te fizetsz az orgazmusodért, aztán ha vele már megvan a bizalom, és esetleg a kölcsönös vonzalom az ő részéről is, jó pénzért talán többre is hajlandó lesz...
2022. febr. 3. 12:10
 22/36 anonim ***** válasza:
32%
Mi az oka annak hogy férfi prostihoz akarsz menni?
2022. febr. 3. 14:32
 23/36 A kérdező kommentje:

Jó, itt tényleg nem az volt a kérdés, hogy mi az ok. Feltettem egy egyszerű kérdést, ha valakit az oka érdekel, nem fogom elmondani, mert saját dolgom.

A normális válaszokat köszönöm, és 21, meggondolom ezt a masszázs dolgot, köszönöm!

2022. febr. 3. 14:40
 24/36 A kérdező kommentje:
Mennyire fel tudnak háborodni ezek a pasasok jó ég, ha egy lánynak nem ők kellenek hanem más xddd
2022. febr. 3. 15:36
 25/36 anonim ***** válasza:
38%
Mondjad már az okod, kíváncsi vagyok.
2022. febr. 3. 15:50
 26/36 anonim ***** válasza:
96%
Mai világban a minőséget meg kell fizetni. Bárki fel tud szedni valami tahó parasztot egy kocsmában, de mire megy vele? Semmi élvezeti értéke nincs. Ez olyan, mint azon háborogni, hogy minek vesz valaki százezerért okostelefont, mikor a nagymamának a nyomógombosa ott van a fiókban ingyen és azzal is lehet telefonálni.
2022. febr. 3. 15:57
 27/36 A kérdező kommentje:

27. Ezt nagyon jól megfogalmaztad :D

Az okra mindenki kíváncsi lehet, de szerintem alapból nem kell ilyesmire ok. Érdekes, az, hogy egy pasi miért akar menni, az senkit nem érdekel, de ha egy nő akar bármit is, ami talán jobb lehet, az már hajajajj... minek az neki

2022. febr. 3. 16:04
 28/36 anonim ***** válasza:
25%

Tudja mindenki hogy a pasi miért megy.

És te?

2022. febr. 3. 16:05
 29/36 anonim ***** válasza:
95%

Azért amiért a férfiak is járnak prostihoz

Szexelni

2022. febr. 3. 16:08
 30/36 anonim ***** válasza:
37%
Vajon miért megy valaki prostituálthoz? 🤔🤔🤔
2022. febr. 3. 16:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!