Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostituáltak mennyiért vennék el egy 33 éves férfi szüzességét?
1: Mármint az útszéliek.
Rendes lakásos prosti inkább 25-30
Annyiért mint bármelyik más kuncsaftot vállalnának aki nem szűz. + "szűztörés" felár... Amiért igazából semmi extrát nem kapsz csak egy lehúzás. Ha megérzi a prosti a rutintalanságát a kuncsaftnak, akkor megpróbálja még lerántani +3-5 ropival.
#5 az "illető" meg ne picsogjon. Ugye te is látod kérdező, hogy az "illető" mennyire kis nyafogós óvódás kisgyerek ezzel a "világ összes nőjénél esélytelen" önsajnáltatással? Ugye te okosabb vagy az "illetőnél"?
Figyelj haver, nemrég hasonló cipőben voltam mint te, én is közel a harminchoz úgy döntöttem, hogy fizetősen veszítem el, és bevallom nem bántam meg, viszont semmi változást nem érzek a történtek után, megy minden a régiben. Viszont én is úgy csináltam, hogy nézegettem a rosszlányokat, napokon keresztül válogattam hogy ki legyen a "szerencsés". Én csak olyan lányok közül válogattam, akik arccal hirdetnek, illetve van látható értékelés. Ezzel eléggé csökkenteni lehet a csalódást, nameg ha valakinél 200-an írják hogy milyen jó, akkor valamit tényleg jól csinál. :)
Ami a lényeg, hogy az oldalon pontosan feltüntetik hogy miket vállalnak be. Nem tételenként fizetsz, hogy ezt is meg azt is szeretnéd, hanem időintervallumot bérelsz, általában 15-30-60 perces programok vannak, illetve még több is. Az 1 óra éri meg általában a legjobban ár-érték szempontjából. 1 óra kb. 20-30 ezer körül mozog sokaknál, fél óra kb 15-20, függ a helytől és a hölgy népszerűségétől is. (Vannak 90 fölöttiek is, de azok naponta 1-2 kuncsaftot vállalnak.) Röviden a lány adatlapján amit felsorol azt bevállalja abban az órában mindenféle plusz költség nélkül. Ha ott szerepel halványan a "ha megkérsz", az jelenti az extrát, csak ezekért kell többletet fizetni, minden más benne van az alapban.
A lényeg, hogy telefonon felhívod a lányt, kérdezz rá a dolgokra nyugodtan, ami az alapban benne van azt úgy is be fogja vállalni, ha nem vagy egy bunkó tahó akkor nem fog elküldeni a francba. Én egy nagyon kedves és pozitív hozzáállású hölgyet fogtam ki, aki még az önbizalmamat is kicsit növelte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!