Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfi prostituáltak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi prostituáltak?

Figyelt kérdés
Volt már valaki férfi prostituáltaknál? Mi a tapasztalatotok? Milyen volt, mi egy ilyen alkalomnak a menete pontosan? Soha nem próbáltam még, de el szeretnék menni egyszer és érdekelne, hogy hogyan zajlik az ilyen. Lány vagyok amúgy, mielőtt valaki nekem ugran a heteró kategória miatt.

2022. febr. 2. 18:26
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:

Jó ég mennyire fenn vannak akadva ezen...xddd

ha valaki menni akar megy, ennyi...

2022. febr. 3. 16:16
 32/36 anonim ***** válasza:
21%
Jöhetnél hozzám is, én pénzt se kérek
2022. febr. 3. 16:48
 33/36 anonim ***** válasza:
31%
🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️
2022. febr. 3. 17:04
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Nem akar kapcsolatot meg randizni csak szexelni
2022. febr. 3. 18:10
 35/36 anonim ***** válasza:
22%

Te egy kicsit beképzelt vagy szerintem, tudod, nem körülötted forog a világ, Szerintem mindenki leszarja hogy férfiprostihoz akarsz menni.

Tényleg azt képzeled hogy az a baj?

Nem az a baj, hanem hogy itt reklámozod a dolgot, és olyan lekezelő hangnemben beszélsz az ellenkező nemről, hogy süt a szövegedről a férfigyűlölet, téged valaki nagyon menbánthatott, gondolom valaki kikosarazott és ez annyira felborította az önelégült kis énközpontú gódat, hogy itt adod ki a frusztrációdat, azzal hogy elmondasz minden férfit egy szarnak, ráhibáztam ugye?

Engem aztán hidegen hagy, hogy mit csinálsz, csak kicsit érthetetlen hogy ezt bejelentented, és felháborodsz ha valaki olyat ír ami nem tetszik.

A prostizó férfiak is az alja kategória, szóval ne gondold hogy a férfiaknak el van nézve.

Ez a kérdés ugyanaz mint amikor szűz jocika itt kérdezget a prostikról, ahelyett hogy fel hívna egyet, és tőle kérdezné meg, mert túl nyuszi hozzá, ezért itt jelnti be hogy na ő most prostizni megy, de képtelen egyedül eldönteni napokig hogy elmenjen-e, helyette kiír vagy száz prostis kérdést.

2022. febr. 3. 18:45
 36/36 anonim ***** válasza:
59%
De adom az utolsót.
2022. febr. 3. 18:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!