Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csóró 30as férfiaknak csak prostituáltak jutnak?
Figyelt kérdés
2022. jan. 28. 13:48
1/8 anonim válasza:
Csórók nem tudják megfizetni a prostikat.
2/8 anonim válasza:
Prostik se jutnak nekik, mivel még drágábbak is, mint egy szexkapcsolat vagy egy barátnő.
3/8 anonim válasza:
Ezt hányadára írod ki a napokban és mi a célod vele?
4/8 anonim válasza:
Ha csóró vagy, akkor a prostinak sem kellesz.
5/8 anonim válasza:
Csóró hogyan tudna 25 ezret fizetni órára?
Főleg rendszeresen mondjuk hetente akár
6/8 anonim válasza:
Ha csoró vagy, akkor tegyél ellene, hogy ne legyél az.
Ennyi.
Én is voltam csoró, de kijöttem belőle, magamtól.
Amúgy, mikir csoró voltam is, voltak körülöttem/alattam csajok, szóval nem hinném, hogy ez számít, de nyilván könnyebb, ha nem vagy az.
7/8 anonim válasza:
Nem vagy Te csóró csak élhetetlen.
8/8 anonim válasza:
Nálam fordítva volt: csóró harmincas tanárként a huszonéves csajok váltották magukat az életemben pár havonta. Most jóval pénzesebb - már nem tanár - vagyok, megnősültem 8 éve... erre fiatal punciért prostit kell keresni... :D :D
46f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!