Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretik a férfiak a prostituáltakat?
Hát én még sohasem voltam prostival,de most megjött az ihlet hozzá.
Jelenleg hol tartanak az árak?
Vki aki tájékozott megírja?!
Ez nagyon egyszerű:
Mert egy általuk kiválasztott kinézetű csajjal csinálhatják meg az általuk kívánt "programot" (negatívum, hogy fizetni kell érte, de megéri).
#10:
A magyar fizetésekhez képest drága, egy ingyen megkapható barátnőhöz képest drága. Nem mellesleg egy jó randi nem attól lesz jó, hogy a Hiltonba viszed vacsorázni. Egy nyár esti séta is lehet szép emlék.
Még egy csúnya csajra is többet költesz randikon, míg az ágyba viszed, mint egy formás fiatal prostira 1 órára. Legalább az időd sem pocsékolod.
Én ugyan nem járok, de ez egy elég logikus érv, ha az ember csak szexelni akarna.
#15:
De ez is csak azokra igaz, akik képtelenek egy csinos csajt a kinézetükkel és személyiségükkel megfogni. Ne mondd nekem, hogy bármelyik frissen kelt, formás egyetemista lány nem csinosabb, mint azok a lelakott, karfiolos sunák a rosszlányokon. Bár igaz, ők legalább nem beszélnek. :)) Így az illúziója sem lehet meg, hogy nemcsak külsőben választottál a kategóriádon felül.
Van a prostik között is fiatal bombázó és azokból minden nap másikat választhatsz.
#17 Nem tudom mikor jártál utoljára egyetemen, de valljuk be, hogy a csajok fele elhízott.
Megnézed a rosszlányokat, azért na. Sokan szeretnének olyan alakot, mint ami az ottani csajok többségének van.
Mert ha már fizet az ember, nyilván jó nőhöz megy.
Egyébként ha csúnya az ember és nem tud összeszedni egy szép nőt az miért akkora baj, az már legyen öngyilkos?
#19:
Oda járok jelenleg is. Nem tudom, te melyik bohócképzőre gondolsz “egyetem” címszó alatt, de az én környezetemben nagyon sok vonzó fiatal lány és fiú is van.
Egyszer felnéztem rosszlányokra. Én csak skinny fat, karfiolos testű, esetleg fogatlan félcigányokat láttam ott. Ezek max azoknak jó nők, akiknek nincsen semmilyen kapcsolata a másik nemmel az anyján kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!