Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért ilyenek a férfiak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a férfiak?

Figyelt kérdés

Szóval van egy pasi akivel iszonyú jó kémiánk van, nagyon jól eldumálunk, bírjuk egymást. Beszélgettünk arról hogy kinek mi jön be szex közben, ki hogyan szereti stb. És akárhányszor feljött ez a téma mindig beszéltük hogy ő is szereti megadni a módját, hosszan elnyújtani az előjátékot, figyelni egymásra , mindketten mondtuk hogy lassan jobban szeretjük stb. Erre adódik az alkalom…lefeküdtünk egymással (ez volt az első együtt) és nem azt mondom hogy rossz volt, mert jó érzés volt, de konkrétan “lerendezett” 20 perc alatt mindennel együtt. El sem mentem.Teljesen az ellenkezője volt annak amit eddig beszéltünk. Tök gyorsan csinálta, semmi finomkodás..

majd miután vége lett közölte hogy el kell indulnia haza mert dolga van..és egyszerűen én nem értem az ilyet. Gondolom kihasznált, és csak egy gyors dugásra kellettem.

Csak közben számomra meg hihetetlen ez, mert abszolút nem így viselkedett velem eddig hónapokon keresztül. Azért ennyi idő után kibukna hogy na ő csak megdugni akar.. vagy ha nem jön össze az első randi után akkor keres másik csajt.

És velem többször volt már hasonló sztori másik pasikkal. Hogy előadták magukat aztán élesben meg teljesen az ellenkezője.

Köszi előre a válaszokat..

2022. márc. 26. 11:33
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nagy baj van a szemeddel!:-) (Nem azért mert nem tudod elolvasni az apro betüket) Kifogtál egy olyan fazont aki imád dumálni a szexröl és ezt ugy elöadni, hogy a föszereplö (Gyengébbek kedvéért ö maga.) szexbajnoknak, fönyereménynek látszodjon. Ezt te benyelted tövig és azt hitted ez az " iszonyú jó kémiánk van" jele. Pedig csak egy nyálgép. Valoszinüleg meglepetés volt számára, hogy megdughatott (Általában a csajok jobban át szoktak látni az ilyeneken.) Ha találkoztok, beszélgettek ne mutasd ki a megbántottságodat, inkább a csalodottságodat emeld ki, mert te ezerszer JOBB szexet vártál töle. Inkább megszurkálni olyannal, hogy már feküdtél le félperces gyorstüzelövel is, meg sokkal kisebb faszuval. Nem gond, majd találsz jobbat is.
2022. márc. 26. 13:07
 12/29 Noren1989 ***** válasza:
67%

Most, végre egyetértek Metàval.

Amúgy valóban, az ismétlődés a te hiànyossàgod.

2022. márc. 26. 13:15
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

#12:

Ez gyomorforgató, de inni fogok rá.

2022. márc. 26. 13:20
 14/29 Noren1989 ***** válasza:
Helyes, online koccinthatunk!
2022. márc. 26. 13:22
 15/29 A kérdező kommentje:

Ertem… hat most mit mondjak..

Igazatok van.

Ugyanabba a szitukba esek bele mindig.

Bar egyebkent masfel eve nem szexeltem. Marmint egesz a szituig. Pont az ilyen sztorik miatt. Sok pasi jott de ereztem hogy nem lesz jo ezert lekoptattam oket.

Most meg mar annyira elegem volt hogy nincs szex hogy hulye voltam es belementem.. vagyis hagytam magam bepalizni :D

Egyeblent valoszinu hogy o ilyen az agyban…csak nem az ilyen nokkel mint en hanem akikkel komoly kapcsolatban van.

2022. márc. 26. 13:29
 16/29 anonim ***** válasza:
66%

#14:

Unicum jöhet?

#15:

“Ugyanabba a szitukba esek bele mindig.“

Ez a probléma, édes lelkem. Addig-addig aggódsz és szorongsz azon, hogy ne keveredj bele ilyen jellegű sztoriba, hogy megcsömörlesz benne, hogy elfojtod magadban a vágyaidat és alap szükségleteidet, aztán ilyenkor kapod azon magadat, hogy mindenféle trógerrel összeállsz, aki csak ürítőlyuknak használ. Feltehetően ezen kapott a férfi, hogy látta rajtad, hogy már olyan kiéhezett vagy, hogy az első témáid egyike a szexualitás. Pedig egy ismerkedésnél nem ez az, hidd el!

2022. márc. 26. 13:32
 17/29 Noren1989 ***** válasza:
Tripla Jameson, kólàval. Tudod, alkoholista vagyok 🤫
2022. márc. 26. 13:33
 18/29 anonim ***** válasza:
67%

#17:

Csak tisztán.😉

2022. márc. 26. 13:44
 19/29 Noren1989 ***** válasza:
53%
#vesegörcs
2022. márc. 26. 13:53
 20/29 anonim ***** válasza:
37%

#19:

Akkor tisztán sem.😉

2022. márc. 26. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!