Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak számára kérnék aktus közbeni tanácsokat, hogyan érjem el azt, hogy minél hamarabb elélvezzen a partnerem?
2napja hogy össze jöttem nálam kicsivel idősebb nő-vel...
A lényeg, hogy 2szer voltunk úgy együtt, és mind a kettő alkalommal csak én mentem el...
Az előjátékkal nincs baj, nagyonis nincs baj, hiszen a kommunikációval sincs baj, ezáltal tudom miket szeret, és tudom, hogyan kell fel izgítani, és mind kettő alkalommal sikerült teljesen.
Azt is tudom, hogy milyen pózokban szereti csinálni... a gond az, hogy olyan pózokban szereti, amikben énis, szóval ha olyan pózban csináljuk, akkor egyértelműen hamar elélvezek...
Nekem teljesítmény kényszerem van, és én hiába élvezek el, ha tudom, hogy ő nem, akkor én teljes rosszul érzem magam... meg persze egy kapcsolatban az szerintem elég nagy baj, ha soha nem fogom tudni elérni azt, hogy ő is elmenjen...
A kérdés csak annyi lenne, hogy pasiknak van e bármilyen be tanulható mozgás, Ílletve ritmus, amivel élvezetesebbé tudom neki tenni az együtt létet, és eltudom érni, hogy ő is elélvezzen.
Vagy van bármi amit tehetnék?
Olvastam, hogy 3-4perc elégnek kellene lennie egy nőnek, de én minimum 10percig tuti szoktam csinálni... és szeretném tudni azt, hogy hogyan érjem el azt, hogy sikerüljön 3-4perc alatt a csúcsra jutatnom
Aham szóval azt várod, hogy leírjuk a ritmust: tak-tak-tak-ti-ti-tá-tá? 😂 Bro' neked kell tudni elkapni a ritmust, a hullámhosszt a partnereddel, ebben nincs univerzális tanács. A leírásod alapján max. annyi hogy ne az órát nézd (a jó szex nem időre megy) s bír addig amíg a partnered eljut a csúcsra (márha van hüvelyi orgazmusa és nem csak a csikló direkt ingerlésével tud elélvezni).
Egyébként meg két alkalom... azé' többnyire ennél több alkalom kell az összecsiszolódáshoz.
"A lényeg, hogy 2szer voltunk úgy együtt, és mind a kettő alkalommal csak én mentem el..."
Jogos, érezd is szarul magad.
Ha aktus alatt nem ment el, tenned kellett volna róla másképp, de ba$ztál rá, inkább jössz ide rinyálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!