Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hölgyek, ha a belső érték a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, ha a belső érték a legfontosabb, ha panaszkodtok, milyen nehéz rendes pasit találni, ha az átlagos méret is megfelel, hiszen a legtöbb nőnek is átlagos a hüvelymérete, akkor miért nem talál egyre több becsületes, figyelmes férfi társra?

Figyelt kérdés

Jómagam mindig aránylag könnyen ismerkedtem, volt elég sok barátnőm, pár hetestől a hosszabb, több hónapos, néhány éves kapcsolatokig, második házasságon vagyok túl sajnos. De manapság még nekem sem megy az ismerkedés. Olyan barátaim mondták nemrég, akiknek nehezen ment az ismerkedés még fiatalon is: "Ha neked nem jön össze, akkor nekünk miként menne?"

Elég sok férfi ismerős, rokon marad hoppon a fiataloktól az idősekig. Érezhetően sokkal több, mint régen, a digitális világ és ez a fene nagy feminizmus előtt! Ne értsetek félre! Semmi bajom az egyenjogúsággal, talpra állnak a nők, kiállnak magukért, de nem érzitek, a fürdővízzel a babát is kiöntitek?

ma 12:10
 1/9 anonim ***** válasza:
19%
Ja, hogy mossuk a szaros gatyádat, zabálnivalót is rakjuk eléd és az ágyban is legyünk alárendeltek? Nem, nem érezzük. Az a jó, hogy a páromat se érdeklik ezek a f@szságok,amiket idehánytál, mert normális ember, normális értékekkel. Érdekes, aki normális, az mindig talál párt.
ma 12:22
 2/9 anonim ***** válasza:
44%

Inkább vagyok egyedül, mint egy olyan kapcsolatban, ahol aláznak.

Fejlődtem, javultam, háziasszony lettem, annak ellenére, hogy inkább az eszem volt erősebb.

Tipikus titkárnő feeling. Otthon cseléd legyek, ágyban ku....va.

Inkább vagyok egyedül, mint legyen otthon csak egy f@sz, hogy "eltartson".

ma 12:31
 3/9 anonim ***** válasza:
88%

Ismerkednél de a hüvelymérettel jössz?

Ez milyen értékrend? Ez nem a normális.

Nem nem érezzük úgy. Ne aggódj rendes pasit sem egyszerű találni lehet ez is baj...

ma 12:51
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

És a belső értékekről hogyan ugrottunk át egyenesen a f.szméretre?

Egyébként félre ne érts, nem akarok kötekedni, f.szméregetős kérdésből messze ez a legkulturáltabb, amit valaha olvastam.

ma 12:52
 5/9 anonim ***** válasza:
90%

Azért, mert sok esetben a magukat "figyelmes, becsületes férfiak"-nak definiáló egyének igazából nem annyira figyelmesek vagy becsületesek a való életben. Nem azt mondom, hogy minden férfi borzalmas, hanem hogy soha senki nem gondolja magáról, hogy ő rossz, közben meg sok esetben rohadtul nem okés.

És most itt nem filmes bőrdzsekis rosszfiúkra gondolok, akik egy motoron begördülnek, hanem átlagos emberekre, akiknek az önértékelésük a béka feneke alatt van, aki játszmáznak finoman (nem a klasszik 6 csajt hülyítek fuckboyokra gondolok, hanem az Átlag Jóskákra, akik pont ugyanolyan szinten csinálják a szarkavarást), érzelmileg elérhetetlenek, értékrendileg gatyák, de randiztam már olyannal is, akinek jól esik esténként egy pohár ital, de ez azt jelenti, hogy minden este és sok pohárról van szó, akik nem tudják mit akarnak, akik eltűnnek, majd megjelennek, akik nem tudnak elköteleződni, akik szerelmesek az exükbe vagy a legjobb barátjukba, de azért ismerkednek mellette, ezzel más érzéseivel játszva, a durván mentálisan rottyon lévő emberekre, akik másokat bántalmaznak, akár tudatlanul, stb.

Aztán csodálkoznak, hogy nem kellenek valakinek, önreflexió híján azt mondják figyelmesek meg becsületesek és a nőknek meg biztos azért nem kellenek mert kicsi a f*szuk. Csak az az oka. Semmi más nem lehet!

ma 13:05
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Ez a belső érték a fontos ugyanúgy bullshit duma, mint a maradjunk barátok...
ma 13:31
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A belső érték fontos de NEM az egyetlen fontos tényező. Neked tetszene egy nő amelyik nagyon házias, aranyos, odaadó - de fizikailag nem vonzódsz hozzá, nem indít be semmit? A vonzódás nem belső értékeken múlik - a belső érték akkor számít ha már tetszik az illető.
ma 13:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Attól hogy te figyelmes becsületes férfinak tartod magad attól még nem leszel vonzó a nők számára.

Az intelligens, jó humorú, önálló, erős férfiakért megy a verseny rendesen

Ha úgy érzed mindenki lepattint ott nem a méreteddel van a gond

ma 13:57
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Mint írod a második házaságodon vagy túl de másban keresed a hibát.

Jösz a belső értékkel, hüvelymértettel, digitális világgal meg feminizmussal de fel nem merül benned hogy aki nem talál párt az legtöbször maga tehet róla. Dugni bármikor találok pasit, olyat akivel együtt lehet élni, lehet jövőt tervezni, meg lehet bízni, na olyat nehezebb.

ma 15:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!