Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van különbség szexben egy olyan nővel aki már szült?
Figyelt kérdés
ma 12:11
1/14 cinderella_ 

válasza:

Arra gondolsz, hogy sietni kell, mert sír a baba?
2/14 anonim 

válasza:

A gyakori népe szerint nincs, saját tapasztalat szerint van.
3/14 A kérdező kommentje:
Nem a baba sírásra gondoltam :D
És sokkal rosszabb utána?
ma 12:58
4/14 anonim 

válasza:

3
Egyáltalán nem rosszabb. Csak én pl. kitágultam. De pszttt, ezt itt nem szabad leírni.
5/14 anonim 

válasza:

Az én feleségemnél semmi különbség nincs, de ő mondjuk császárral szült. Bocs :D
6/14 anonim 

válasza:

Erre nem tudok válaszolni. Amikor megnősültem, már az első évben igyekezni kellett a gyerekkel, mert aki 30 év felett szül, azt az orvosok kiátkozzák. A feleségem idősebb nálam. Arról a korszakról csak olyan emlékeim vannak, hogy tapasztalatlanok voltunk. Mikor a másodikat hoztuk össze, akkor már sokkal jobb volt. Azt hittem, hogy ez így folytatódik majd, minden egyre jobb lesz. De a klimaxszal mindennek vége lett.
7/14 anonim 

válasza:

Volt egy hüvelyi és egy császár szülésem. Ugyanolyan szűk vagyok mint előtte (férjem elmondása szerint) ez genetikai adottság.
8/14 anonim 

válasza:

7
Nem csak genetika. Ha a gyerek fejecskéje pár órát a hüvelyben van (komplikáció miatt), akkor megnézem, hogy ki nem tágul ki.
9/14 anonim 

válasza:

Voltam már 5-6 anyukával, és ugyan ennyi nem anyukával. Egy évben mind két kategoriábol. Az en tapasztalataim alapján nincs osszefuggés a szuléssel. Természetes minden esetben eltelt már tobb év a szulés ota, de semmivel se tágabbak az anyukák. Igen, volt eset, hogy tág a no, de elmondása szerint o már az exférjével se élvezett el soha, mert huszon évesen is rettento tág volt. Ez szerencse, ki milyen puncit kap szuletéskor a sorstol.
10/14 anonim 

válasza:

Privire itt írok:
"Hogy vetted ezt eszre hogy kitagultal picit ? annak osszekellene huzodni az erdeti formara egy ido utan ... nem ? "
Hát úgy vettem észre, hogy észrevehető. :)
Persze, van, akinek visszaáll és van, akinek nem. De végülis edzéssel helyreállítható (teljesen vagy részlegesen). Meg vannak kezelések erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!