Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasság különbség a szexben gondot okozhat?
Figyelt kérdés
Az lenne a gondom hogy 157 cm magas vagyok, a srac akivel az edzoteremben ismerkedtem meg, pedig 188 cm.
Az hogy a nyakam kitörii ha felnézrk, egy dolog, de holnap eljön hozzám és kicsit aggódom a szex miatt.
Ramfekszik, gyakorlatilag eltűnök alatta...
En 47 kg vagyok, ő 87.
Tippek, javaslatok?
Köszönöm
2023. máj. 27. 20:06
1/13 anonim válasza:
Nem kell aggódni. Kellemesen fogsz csalódni.
2/13 anonim válasza:
Mindent meg lehet oldani, de ha így ráparázol legalább biztos, hogy szar lesz. :)
3/13 anonim válasza:
183 centi vagyok, feleségem 150. Semmi gond. A magasságkülönbség legjelentősebb része a lábhossz, a törzs közel azonos méretű, így a kufirc nem lesz probléma.
4/13 anonim válasza:
Inkább a tartásod miatt aggódj,ami úgy néz ki nincs,ha rögtön aláfekszel.
5/13 anonim válasza:
Ha ennyire aggódsz, legyél te felül. Lovagold meg.
6/13 anonim válasza:
Volt olyan partnerem akivel hasonló volt a magasságkülönbség - semmi gond nem volt az ágyban.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
Nem okozott gondot ;)
Ne legyek már r*banc, ha 19 évesen, szingliként 2 hét után lefekszek egy pasival, akivel szeretnék párkapcsolatba is lenni...
2023. máj. 29. 08:12
10/13 A kérdező kommentje:
Nem magyarázkodok, pláne hogy nincs miért:)
Az én életemről én döntök, neked, meg a többi névtelen senkinek, semmi köze hozzá.
2023. máj. 29. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!