Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy súly és magasságbeli különbségnél milyen póz lenne jó és kényelmes?
Figyelt kérdés
2021. okt. 15. 22:37
1/8 anonim válasza:
Ha a súly a kövérséget jelenti, akkor semmilyen... De ez csakis az én véleményem. :D
2/8 anonim válasza:
Biztos hallottad már, vízszintesen mindenki egyforma magas 😂 elég magas vagyok s voltak sokkal alacsonyabb partnereim minden póz minden további nélkül ment.
A nagyfokú kövérség az már más... ott már ügyeskedni kell hogy hájtól beférjen, pár póz alapból kilőve.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem mondanám azért kövérnek, de nem tagadom, hogy nem is vékony. 207 centi és olyan 115 kiló körül van. Én 163 vagyok és 52 kiló.
2021. okt. 15. 22:50
4/8 anonim válasza:
#3 207 cm-sen 115 kg nem kövér, szóval nyugi menni fog minden póz
5/8 anonim válasza:
Tökély a tested. Hanyagold ezt az ogrét, inkább alám feküdj be.
190/100
6/8 A kérdező kommentje:
Akkor jó. Párom kicsit félt, hogy esetleg véletlenül sérülést okoz majd nekem vagy nem lesz kényelmes.
2021. okt. 15. 23:16
8/8 anonim válasza:
Ha a farka is 20+, te meg szűk vagy, akkor necces lehet (bár itt is inkább azon múlik, mennyire tud finoman bánni vele).
Egyébként nem lesz semmi, bár tény, hogy 115 kg-al nem fog tudni fél órákra rád feküdni mindenestül. De ez akkor is így volna, ha mondjuk 70 kg lennél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!