Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van különbség szexben egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van különbség szexben egy olyan nővel aki már szült?

Figyelt kérdés
ma 12:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi. Tucatnyi nővel voltam akik már szültek, semmi különbség nem volt azokhoz képest akik még nem.
ma 13:50
 12/19 anonim ***** válasza:
55%

Na, akkor én vmi egészen különleges eset lehetek azzal, hogy kitágultam szüléskor.

(Bár kicsit fura, hogy egyetlen egy barátnőmmel beszélgettem erről és eleinte egy szót nem szólt arról, hogy vele mizu a témában, pedig tényleg nagyon jó barátnők vagyunk, mindent megbeszélünk. Aztán évek után egyszer kibökte, hogy ő is így járt. Ráadásul ő kicsi gyerekeket szült, komplikációmentesen. Na mindegy. Akkor két nő járt így Magyarországon az elmúlt 20-30 évben.)

ma 14:01
 13/19 anonim ***** válasza:

12

Na de ezt most miért kellett lepontozni? :)))

Pont hogy azt írtam, hogy felfogtam/most már értem, a nők nem tágulnak ki szüléskor. Férfiak és nők is egyetértettek ebben.

12-es voltam

ma 14:27
 14/19 anonim ***** válasza:
* A 12-est most miért kellett lepontozni?
ma 14:27
 15/19 anonim ***** válasza:
47%
Páromnak baromira szűk volt, első gyerek 4.5kg, de tapasztalt dokival szülte, utána a szex még jobb volt nekem. Második gyerek 4.6kg, doki egy zacskó mocslék, végeredményben hüvely megeredzkedett, alaposan kitágult, szex olyan amilyen. Bár a gyereknevelés okozta ideg miatt és kimerültség miatt legább kedve sincs szexelni, de amúgy minden oké boldog család vagyunk amit ebben a formában ku.va kevesen fognak megtapasztalni mivel a mi értékrendünkből igen kevés maradt fent.
ma 17:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Egy kolléganőm mondta céges bulin - néhány pohár után - hogy idézem : szülés óta férjem farka csak kolompol a pinámban.
ma 19:13
 17/19 anonim ***** válasza:
Én császárral szültem mégis kitágultam... nem ezen múlik, a terhesség okozza. Én nem bántam mert a férjemnek elég vastag, előtte problémás volt a dolog, most pedig pont jó. :)
ma 19:49
 18/19 anonim ***** válasza:
#15 talán segíts neki gyereket nevelni és nem kell utána azt hazudnia neked, hogy boldog...
ma 19:58
 19/19 anonim ***** válasza:

17

A terhesség miatt is lehet. Meg a szülés miatt is. És úgy tűnik, hogy a legtöbbeknek nem lesz gondja se így, se úgy. (Vagy itt nem reprezentatív a minta.)

ma 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!