Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van különbség szexben egy olyan nővel aki már szült?

Na, akkor én vmi egészen különleges eset lehetek azzal, hogy kitágultam szüléskor.
(Bár kicsit fura, hogy egyetlen egy barátnőmmel beszélgettem erről és eleinte egy szót nem szólt arról, hogy vele mizu a témában, pedig tényleg nagyon jó barátnők vagyunk, mindent megbeszélünk. Aztán évek után egyszer kibökte, hogy ő is így járt. Ráadásul ő kicsi gyerekeket szült, komplikációmentesen. Na mindegy. Akkor két nő járt így Magyarországon az elmúlt 20-30 évben.)

12
Na de ezt most miért kellett lepontozni? :)))
Pont hogy azt írtam, hogy felfogtam/most már értem, a nők nem tágulnak ki szüléskor. Férfiak és nők is egyetértettek ebben.
12-es voltam

17
A terhesség miatt is lehet. Meg a szülés miatt is. És úgy tűnik, hogy a legtöbbeknek nem lesz gondja se így, se úgy. (Vagy itt nem reprezentatív a minta.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!