Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak (nők), nektek visszataszító az ilyen csípő? Kép a leírásban
Nem rég tudtam meg az egyik ismerősömtől, hogy "hip dip"-em van. Eddig 18 éven át nem igazán tűnt fel, hogy a csípőm más mint a legtöbb lányé, azt sem tudtam, hogy ennek külön neve van. Most viszont nagyon elkezdett zavarni. Egy csomó YT videó szól arról, hogy miként lehet ezt korrigálni, szóval gondolom csúnyának számít. (Ráadásul sokak szerint nem is lehet változtatni rajta, elvégre a csontokat kellene átrendezni hozzá.)
Szóval mit gondoltok, titeket zavar, ha ilyen egy lány csípője? Visszataszító vagy inkább csak szépséghiba?
(A képen amúgy nem én vagyok, de kb ilyen a testalkatom — picit kevesebb izommal.)
Ezzel mi a baj?
A képen nagyon csinos a csaj, én szeretem amikor a comb ilyen formás. Nem igazán értem az a nyíl mire mutat.
Én nem akarlak megbaszni, így nyugodtan kijelenthetem, hogy nekem nem tetszik ez a csípő.
A fenék is furán néz ki hozzá általában, abszolút nem vonzó a számomra.
Ez még nem jelent semmit, attól még lehetsz vonzó lány, csak a csípőd nem az erősséged lesz
Szerinted érdekli ez a pasikat? Most komolyan. Ezeket csak az érdekli, hogy fogni való csöcsöd, segged legyen, lyuk rajtad. meg elfogadható fejed
Kész is vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!