Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiak maszturbálnak akkor ők is szokták a mellbimbójukat is izgatni?
Figyelt kérdés
Vagy nekik az nem jelent semmit sem?2022. márc. 25. 06:50
1/11 anonim válasza:
Nem, és nekem szex közben sem volt erogén zóna amikor kipróbáltuk.
Bár szerintem én alkalmatlanabb vagyok a szexre mint egy átlag ember.
2/11 anonim válasza:
Kb semmit nem érzek ott. Igen, ezt nőként nehéz elhinned. Nyugi, én is tudom mennyire király érzés a legtöbb csajszinak, amikor nyalogatják-szopizzák a mellbimbóját. Volt, akinek így is sikerült orgazmust okoznom.
De hát nem vagyunk egyformák. 😇
3/11 anonim válasza:
Nem, nekünk erre vannak a heréink 😀
4/11 anonim válasza:
Ó igen 3-as, ezt nagyon jól írod!! Viszont hölgyek, a zacsi -legalabbis nekem- másféle elbánást igényel, mint a ti cickóitok. 😊
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi!Ha előjáték során a lány nyalogatja ,szopogatja az azért jó érzés?
2022. márc. 25. 07:19
6/11 anonim válasza:
Hát most én csak saját pici areolámról tudok nyilatkozni, de a szopkodás kimondottan irritáló számomra. Lehet h nagyon gyengén amúgy nem lenne vele gond.
A nyalogatás nagyon enyhén kellemes. De túl sokat nem érdemes vele bíbelődni. Legalábbis ha az a cél h szexuálisan izgassanak. De a törődés nagyon jól esik (ilyen formán is, simogatás is úgy akárhol a testemen stb)
8/11 anonim válasza:
Igen nagyon jó érzés mind a 2 az enyém nem olyan nagyon érzékeny, de azért finoman kell vele bánni, hatalmas plusszt ad az orgazmushoz és a legnagyobb erogén zónám, pillanatok alatt fel lehet vele izgatni. De mindenki más van akit irritál ha hozzáérnek. (3-as vagyok)
9/11 anonim válasza:
Igen, kifejezetten erős erogén zóna a mellbimbóm. Simán feláll csak attól ha birizgálom a mellbimbóm. Vagy ha ujjal vagy nyelvvel izgatják pl szex közben, hamarabb és nagyobbat élvezek.
10/11 anonim válasza:
Nekem fiúként erogén zónám a mellbimbóm, szoktam magamnak is, és ja, azt is szeretném ha lány csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!