Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők folyamatosan bántanak, az azért lehet, mert érzik rajtam, hogy szubmisszív vagyok?
Az egész általános iskolában kezdődött. Akkoriban meghatározott ültetési rend volt. 2x ültem lány mellett, ők rendszeresen fejbecsapkodtak. Az egyiknek az volt a mániája, hogy ha rossz vagyok, akkor tartanom kellett az ujjaimat és rácsapott a körmömre a vonalzójával. Középiskolás koromban jártam karatézni, ott is volt egy csaj, akivel hasonló volt a viszonyom. Bár őt inkább én szoktam cukkolni, ő meg cserébe fejbevert, de alapvetően baráti viszonyban voltunk.
Később volt, hogy a Pennys pénztáros nő piszkált folyamatosan, amikor ott vásároltam.
Egyetemen is volt egy csaj, aki mindig röhögött rajtam és mutogatott, ha meglátott a folyosón, egyszer rám is vicsorgott.
Meg most járok egy helyre konditerembe, a pultos csaj ott is szórakozik velem, pl. nyújtja az öltözőkulcsot, el akarom venni, ő meg visszahúzza és röhög. Meg azt mondta, megöl ha mégegszer összegyűröm a bérletet.
Nem hinném hogy ezeknek lennének szexuális töltetei.
SubF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!