Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házas nők! Ti mit szólnátok, ha kiderülne, hogy a férjétek folyamatosan csal? Ráadásul nem is egy nővel!
Mámint nem is egy nővel (pasival), vagy nem is 1 nővel (hanem röbbel)? :DD
Amúgy kibsznám mint macskát szarni. Nyugodtan mehet a többi nőjéhez. Még szívességet teszek neki, hisz velem úgysem volt boldog, a többi nőjével biztos az lesz majd.
Mondjuk ha nagyon köcsög volt, akkor biztos tennék róla, hogy kicsit megbosszuljam ezt a viselkedését. Nem vagyok egy elveszett nő, ki tudok cseszni valakivel nagyon, ha akarok. Főleg ha jól ismerem (hisz a férjem). Szóval ha olyan, akkor csúnyán megszpatnám valamivel.
Nem is értem ez miért kérdés egyáltalán. Alap a szakítás.
Válnék.
De inkább ne derüljön már ki ha úgy is van. Semmi arra utaló jel, semmi kimaradás, semmi chatelés, totál odaadás...eljutottam oda, hogy inkább nem akarnék róla tudni. Annyira bonyolult lenne már egy válás, költözés megoldása...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!