Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a jobb ha valakinek folyamatosan vannak kapcsolataik, vagy ha akár évekig semmi?
Én a második eset vagyok. El sem tudom képzelni azt hogy valaki hogyan tud mindig megfelelőt taláni.
Aki pár hónapon belül tud taláni valakit az mennyire jó kapcsolat általában?
" hogy valaki hogyan tud mindig megfelelőt taláni."
Ha pár hónap alatt túl lép az előzőn és össze szed valaki mást akkor valószínűleg annyi nem volt megfelelő az előző de lehet a következő se.
Akiknek nincs sok kapcsolatuk azok talán jobban megválogatják hogy kikel jöjjenek össze (feltehetően kevesebb barátjuk is van mert őket is jobban megválogatják, nem bíznak meg olyan könnyen a másikban). Gondolom kevésbé kerülnek olyan helyzetbe hogy legyen ez kialakuljon.
Szerintem egyik sem jobb vagy rosszabb és az introvertált/extrovertált személyiség típusokhoz van köze. Az hogy kinek mi a jó az egyébként is egyén függő.
Most minden nagyképűség nélkül én szerencsére egy átlag feletti külsejű srác vagyok, így alapból vannak pl munkahelyen akiknek tudom hogy bejövök, tehát ha szakítanék barátnőmmel akkor ott valószínűleg gyorsan sikerem lenne. Egyébként ha nem lenne senki ismerős, akivel van vonzalom, akkor online társkeresőn ismerkedek folyamatosan, volt olyan hogy 13 lánnyal beszéltem rendesen egyszerre, emellett szórakozóhelyeken is lehet taláni vonzó lányokat. Így azért elég gyorsan lehet passzoló párt találni
21F
En aktiv voltam nagyon szexualisan..
De egy rossz kapcsolat utan most 6eve nem is taliztam senkivel.
38ffi
Nekem kb 23 éves korom óta nem volt normális kapcsolatom. Ennek már kb 15 éve.
Nem vagyok az a romantikus szerelem hívő csajszi.
Ha szex kell, arra találok pasit seperc alatt. De más egyébre nem vágyom férfitól. Sokszor a szexet is meg tudom oldani S.K.
Hát nekem még egyáltalán nem volt kapcsolatom, de nem is erőltetem a dolgot. Én külső szemlélőként inkább vagyok évekig egyedül, minthogy annyi stresszt, fájdalmat,...stb éljek át, ami ilyenkor egy kapcsolatban lenni szokott, ha például megcsalásról, féltékenységről, meg hasonlókról van szó. Ismerek olyan embert is elég közelről, aki viszont pont a másik eset. Együtt volt kb 2-3 hónapig valakivel, szakítottak, nagyon max 2 hét telt el, és jött az új szerelem.
18L
Az igazit lehet 20 év mire megtalálod - s amíg nem próbálod addig nem is tudod a megfelelő lesz-e (nincs ráírva a homlokára senkinek sem). Az esélyesnek esélyt adsz s elválik menet közben.
Mindazonáltal a kapcsolat egy "komoly" dolog, de attól még élvezed az életet és nem egyedül ülsz a 4 fal között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!