Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ezzel a kapcsolattal? Folyamatosan tiszta ideg vagyok
Lassan 4 éve leszünk együtt (28F, 28L), pár hónapja lakunk együtt, de a szex mennyisége számomra kiábrándítóan kevés. Utoljára szerintem 3 hete feküdtünk le, havonta 3-4-5 szex van az utóbbi hónapokban és emiatt frusztrált és ideges vagyok folyamatosan. Ő persze nem érti, mi a bajom. Ennyire szerencsétlen lenne, hogy nem fogja fel, hogy ez kevés? Neki nem hiányzik a több? Nem bírom elképzelni, hogy egy fiatal nőnek ne legyenek vágyai.
Mit tennétek?
Elsőre: beszéld meg vele!
Ha az sem használ, elgondolkodhatsz a váltáson.
Mindenkinek mások az igényei, de én csak egy évvel vagyok fiatalabb, mégis naponta van ennyi a párommal, nemhogy havonta.
Szerintem beszélj vele, ha neki ennyi az igénye akkor valami megoldást találjatok rá, ha nincs akkor gondolkozz a szakításon
Régebben is ennyi igénye volt a szexre? Ha több, akkor ülj le vele és próbáljátok meg feltárni az okokat:
Nem kíván már téged? Túl sokat dolgozik és fáradt? Esetleg fogamzásgátló mellékhatása a csökkent libidó?
Régebben azért heti 3-4 megvolt simán. Kb ennyiszer találkoztunk. Egy filmet se tudtunk végignézni.
Nem szed fogamzásgátlót, de szorongásra írtak fel neki valamit, mert 1 éve előjött neki egy párszor a pánikroham.
Mostanában mindig fáradt és alig mozog. Ez meg is látszik sajnos a testén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!