Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat gondolkodom jartamban keltemben, hogy az emberiseg 70% folyamatosan maszturbal, mindegy hogy a pun@cile vagy a ferfi eletnedv folyik... szerintetek hany ezer liter nedv terul szet bolygonkon naponta?
Elpárolog és eső formályában vissza is kapjuk.
A kérdésre a válasz inkább milliárd liter, nem ezer. :)
Szerintem nem az. Én azon szoktam gondolkodni, hogy egy nap minden percében, másodpercében valaki szexel, tehát nincs olyan, hogy a földön üres járat legyen, szex közben a lökések az ugye osszeadodnak és a hang az máshogy terjed mint pl a fény. Mexikó partjainál, az Andok hegységeiben, az Egyesült Államok több területén, Kínában, illetve Európa és Ausztrália több területén furcsa hangokat hallanak az emberek, néha nyöges szerű hangok hallhatoak a tudósok sem tudják megfejteni, hogy mik lehetnek ezek a hangok....én rajottem, ez a szex interkontinentális világhangja. Osszeadodik a sok nyoges, lökés és elterjed az egész földön és ezeket a hangokat hallják az emberek.
Ez olyan mint amikor az óceánok, tengerek, folyók hullámainak rezgései ringatja a földet, ez bizonyitott tény.
A szex lökésenergiaja is ilyen, szerintem hatvanyozottan vagy négyzetesen nő, így könnyűszerrel átível kontinenseken.
Alfa hat ez egy brillians valasz volt. Azonban engem belul izgat a kerdes, elkepeszto mennyi egyforma dolgot titkolaszunk egymas elott ugy osszessegeben. Azonban! ha tul magy a dako ( mar pedig abbol is kell lennie a vilagon) akkor ott mar nem nyog
meg sivalkodik a partner maximum halkan nyuszit. 😊
Jó kérdés. Én még azon szoktam gondolkodni, hogy elképesztő mennyiségű magányos ember van a földön, mindkét nemből, de túl válogatósak vagyunk, és ez okozza, hogy sokszor marad a saját kezünk. Mennyivel egyszerűbb lenne a élet, ha nem válogatnánk annyira.
És még erről ez a Nietzsche vers jut eszembe...
AZ ITTAS ÉNEK
(DAS TRUNKNE LIED)
Ember, figyelj!
A titkos éjfél mit üzen.
Éj szállt le rám.
Mély álomból ocsudtam fel.
A világ mély;
mélyebb, mint hittem éberen.
Gyötrelme fáj,
de kínjánál mélyebb a kéj.
Kín szól: halál!
De öröklétre vágy a kéj;
mély öröklétre vágy a kéj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!