Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehe az, hogy a barátnőm folyamatosan egy fingás kíséretében élvez el? Valami záróizom elernyedés lehet a háttérben?
Figyelt kérdés
25F/30L2021. dec. 20. 20:33
2/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem punciból jön, azt a jelenséget ismerem
2021. dec. 20. 20:36
3/10 anonim válasza:
Akkor csak lehet nem tudja visszatartani
4/10 mantis religiosa válasza:
Akkor anális szexnél vigyázz, mert felfújja a zacsidat! 😃😃😃
5/10 anonim válasza:
Igazából engem annyira nem viselne meg, hogy eszembe sem jutna kiirni a gyakorira :D
Szerintem megbalaszoltad amugy sajat magadnak, ugye pasiknal is gyakran elofordul, meg olyan fajta vigjatekokban szoktak is utalni erre, szoval noknel miert ne lehetne ilyen zaroizom elernyedes :)
6/10 anonim válasza:
Ha nem puncipuki akkor simán csak "szeles". Vannak akik küzdenek azzal, hogy kicsit több a "szél" mint kellene. Orgazmuskor hevesen összehúzódnak a gátizmok és az alsó core izmok s kipréseli. Ritkán de van ilyen, ez van, gondolom nem vagy 10 éves hogy ez zavarjon nem direkt csinálja.
7/10 anonim válasza:
Lehet a squirtelés közben pedig össze is fossa magát
8/10 anonim válasza:
Szerintem csak az lehet, hogy orgazmus végén elernyed, ellazul a teste, és akkor akaratlanul elengedi azt is. Nincs ebben semmi különös, velem is történt már ilyen. Az viszont kellemetlen, ha igen csak irritáló a kijött "gázanyag", ha értitek mire gondolok.
46N
9/10 anonim válasza:
Az orgazmusunk tulajdonképpen ezeknek az izmoknak a ritmikus elernyedése és összehúzódása. Ettől van a punciban is az a lüktető érzés, mozgás. A végbél izmaival is pont ez történik, együtt mozognak. Sajnos ilyen velem is előfordult már, elkerülni egyszerűen nem lehet, mert ilyenkor nem tudod koordinálni az izmok működését, borzasztó érzés amúgy nőként :D Régen volt is bennem egy ilyen eset után egy elég nagy gátlás, ami miatt nem tudtam elmenni, mert mindig eszembe jutott, hogy mi lesz, ha... :D Mondjuk azért folyamatosan nem kéne megtörténnie.
10/10 anonim válasza:
Megesik. Nekem is volt mar olyan, hogy elélveztem, spricceltem és egyszerre fingottam is egy nagyot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!