Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyamatosan felvagyok izgulva de nem elégít ki a párom. Önző módon csak azt kéri mindíg hogy ő legyen kielégítve. Pedig tudja hogy nekem rossz ez így. Hagyjam el?
Figyelt kérdés
2021. nov. 26. 15:25
2/17 anonim válasza:
Tényleg önző ez tőle! Mondd neki, hogy ha nem változtat elhagyod és akkor tényleg.
3/17 anonim válasza:
Igen. Nem tudom ez miért nem egyértelmű számodra. Ha valaki kihasznál, nem szeret, nem érdekled, minek vagy vele?
4/17 anonim válasza:
És miért elégíted ki, ha te nem kapsz semmit? Ha még kérdezni kell, hogy elhagyd-e akkor ne.
5/17 anonim válasza:
Nem is ertem miert vagy vele. Biztos vagyok benne, hogy aki az intim dolgokban ennyire onzo, az a hetkoznapokban is az, es egyaltalan nem egy onzetlen, odaado, szeretetet nyujto ember...
6/17 anonim válasza:
Ezen tul kell lepned, hagyd el :)
7/17 anonim válasza:
f vagy n? Mennyi idős vagy? Mert nem mindegy... miért nem automatikus hogy kérdezel valamit akkor teljesebb képet írsz róla?
8/17 anonim válasza:
Ha nem érdekli a te élvezeted, akkor igen. Hagyd el mielőbb! Ennek így nincs értelme.
9/17 anonim válasza:
Szerintem ez elég egyértelmű. Aki a szexben ilyen veled az gondolom a kapcsolat más terén is sz.rik arra neked mi a jó, te mit szeretnél. Ilyen "kapcsolatban" akarsz élni ahol tojnak rád és egzecíroznak?
10/17 anonim válasza:
El sem tudod képzelni kérdező, még a legvadabb álmaidban sem, hogy mennyire szeretnék, mennyire akarnék neked segjteni, összeszorul a szívem miattad, pedig annyira, de annyira segítenék neked...istenem. Nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy. Amúgy én Pesti vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!