Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyamatosan szerelmes vagyok rossz emberekbe, mit tegyek?
Ez egy nehéz, bonyolult dolog minden esetben, de tulajdonképpen igen, ameddig nem fogadod el azt, hogy ez az adott emberrel egyszerűen nem lehetséges, addig csak magadat veted alá kínzásnak.
Az, hogy valaki "meleges", az meg nem egy egyértelmű meghatározás, de gondolj csak bele. Ha létezel te is, akkor miért ne létezhetne hasonló ember? Nagyon sok meleg ember viselkedik ugyanúgy, mint egy heteró, nyilván azon a tényen kívül, hogy meleg. A többsége azoknak a melegeknek, akikkel hosszabban beszéltem (meg önmagamat is számolva) egyébként olyan inkább, hogy ha koncentrálsz, láthatsz egy-két jelet a dologra, de amúgy nem ez az első, amire gondolna a legtöbb ember, ha meglátja az illetőt.
Én is átéltem azt, amit most te élsz át. Azt tudom neked tanácsolni, hogy próbálj meg ismerkedni, lehetőleg olyan helyen, ahol sok az értelmesebb, illetve számodra szimpatikusabb ember. Ezekben az időkben inkább online, de amúgy ez személyes preferencia kérdése, én amúgy is úgy szoktam például. Ha találsz magadnak valakit, és tényleg meg is szereted, akkor úgysem fogsz már mindenkibe beleszeretni csak úgy. Az szerencsére nem úgy működik. :)
Addig pedig ne add fel, túl leszel rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!