Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy nővel és nagyon rossz élmény volt, de ő szerelmes lett belém és hívogat. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Biszex nő vagyok. Négy éve volt kapcsolatom nővel az nagyon jó volt, érzéki,kielégítő szexel. Most megismertem egy csajt aki külsőre nagyon vonzó, belsőre is és sor került az első alkalomra. Nagyon rossz volt a szex, nyalás közben megakartam ujjazni de az nem jött be neki. Nekem sem tetszett amit ő csinált velem. Mégis a végén hozzám bújt, meg azt mondta hogy jó volt, meg hogy szeret. Nem akarom megbántani de én a nemi életemet nem így képzelem el, életem legrosszabb estéje volt, alig vártam hogy hazaérjek. Neki is nyilvánvaló lehetne hogy nem passzolunk.2018. máj. 13. 12:30
1/5 anonim válasza:
Legyél határozott, és mondd meg neki nyíltan, hogy te nem viszonzod az érzéseit és szeretnéd, ha békén hagyna. Ha ezután is hívogat, mondd meg neki, hogy feljelented zaklatásért.
2/5 anonim válasza:
Szoval nem csak a férfiak tudnak kotsogok lenni szex utan. :D
3/5 anonim válasza:
Jobb az, ha tisztességesen megmondod neki, hogy nem passzoltok össze. Azt nem kell megmondani, hogy épp a rossz szex miatt, de mondanod kell valamit. Én nem tudom, miért hiszik azt a nők, hogy úgy a jobb, ha nem mond semmit, és úgy tűnik el. És még meg is győzi magát arról, hogy ez „így kevésbé fájdalmas.”
Hát van egy hírem: épp ellenkezőleg! Az csak gyávaság lenne, ha szó nélkül lépnél le…
Mondj neki valamit, és kész! Ezt kell most tenned!
4/5 anonim válasza:
Pedig nem szólt hozzád senki, a biszex nőkről volt szó. Az senkit nem érdekel hogy te mit csinálsz.Max.örülnek neki még a heteró nők is. Minden nő nevében: ha az el megvolt,jöhet a -fel is.
5/5 anonim válasza:
Nem tudjuk az előzményeket, hogy a csajnak mennyi tapasztalata van stb., mindenesetre simán lehet, hogy ha beléd esett, akkor az első alkalomkor nagyon izgult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!